A4:prøve orden,0,2 kg/kan.Skærm Optisk Variable Blæk,Grøn til lilla.Farve ændre på anden vinkel.levering ved fedex

kr674.93

Varebeskrivelse


Optisk Variable blæk indledning:

A4:Grøn til blå

Farve skiftende blæk er trykfarver indeholdende perlemors pigmenter, der skifter farve, når de ses på en anden vinkel.Farven på blækket ikke rent faktisk at ændre, men den vinkel af det lys, at beskuerens øje ændringer og dermed skaber ændring i farve.En række typer, der er til rådighed, herunder grøn til lilla, guld-grøn, og grøn til lilla.

Hvad mere er,Optisk variable blæk (OVI) er en anti-forfalskning foranstaltning, der bruges på mange store moderne pengesedler.

Blæk, der viser to forskellige farver afhængigt af den vinkel regningen er set på.Usa halvtreds dollar seddel, for eksempel, bruger farve skiftende blæk til tallet 50, så det viser kobber på én vinkel og lyse grøn i en anden.

OVI er især nyttig, da en anti-forfalskning foranstaltning, så det er ikke almindeligt tilgængelig; den største producent er et Schweizisk selskab, kaldet SICPA (Société Industrielle et Commerciale de Produits pour l ' Agriculture), som godt kan blive leveret af Sun Chemical, gennem deres Brand Beskyttelse Division med base i Manchester, UK.

Jeg vil gerne vise dig effekter som nedenfor:

FAQ

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Relevant Udstyr Andre
Type Blækpatron Chip
Mærke NoEnName_Null
Kompatible Mærker ceres

Relaterede varer