Funda sofá cubierta de sofa funda para sofá de esquina elástica uigennemtrængelig casa sala de estar para 1/2/3/4plazas

kr100.19

Varebeskrivelse


Funktion

-High-density stof beskytter din sofa fra uventede steder. -Serigrafi-teknologi til at få flotte farver. -Elastisk stof for nemmere installation. -Venday Design Svamp bar tilbyder en perfekt pasform og greb, non-slip. -Fås i forskellige farver og tegninger til at matche enhver boligindretning. -Til rådighed til brug i hjem, hotel eller særlige begivenheder. -Det har 4 typer, der vil passe til de forskellige sofaer og lænestole. -Det er maskinvaskes.

Størrelsen Guide

Måle størrelsen på din sofa omhyggeligt, vær.Bemærk venligst håndterer såvel.Ellers sofa dækning kan se dårligt på sofaen. 1. Til sofa dække med Et enkelt sæde, længden af sofaen skal være mellem 90 og 140 cm. 2. Til sofa dække med to sæder, længden af sofaen skal være mellem 145 - 185 cm. 3. Til sofa dække med tre sæder, længden af sofaen skal være mellem 195 - 230 cm. 4. Til sofa dækning med fire sæder, længden af sofaen skal være mellem 235 - 300 cm. 5. For snit sofa eller hjørnesofa, anbefaler vi, at du køber to dæksler.Den dækker størrelse vil afhænge af længden af den AA, BB og CC linjer.For eksempel: hvis AA = 200 cm, BB = 160 cm, så er du nødt til at købe en tre-betrækket og en to-sædet dække.

Installation trin

Trin 1: Find etiketten på den udskiftelige dække.Sæt dækslet på sofaen, så etiketten på bagsiden af sofaen.Trin 2: anvend stoffet jævnt over sofaen.Juster midten af din udskiftelige dække mellem håndtagene.Skub den hvide svamp cylindre i mellemrummene mellem trædepuderne.Dette vil forme sofa dækning og hjælpe med at holde stoffet form for stramt.Trin 3: Nu tilt sofaen op og binde den elastiske bånd stramt.At forsøge at trække for-og bagside samt de to sider sammen.Trin 4: træk alle overskydende stof og holde det fast i folden mellem håndtaget og sædet.Trin 5: nu skal du sætte puder eller puderne på sofaen, og slappe af!

Flere muligheder

Hvordan til at Vaske

1. Vaskes i vaskemaskine med tiden vand 2. Brug aldrig klor blegemiddel 3. Brug lav temperatur damp strygejern 4. Vaske mørke farver seperat

Opmærksomhed

1. Undgå at bruge blegemidler til vask det 2. Vask det med kjole eller lignende farve tøj.

Noter

1. I manuel måling, en fejl af 1-4 cm er acceptabelt. 2. Hvis du ønsker at ændre produktet, der skyldes en forkert størrelse, så kontakt os. 3. Levering er hurtig og fri, uden yderligere told. 4. Størrelsen af den sofa eller dække er ikke det samme i forskellige lande.Bemærk gøre ordentlig forskning og præcist at kontrollere dem, før du køber. 5. Lange afstande kan få produktet til at folde eller smuldre.Men vil dette ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet. 6. Vi tilbyder ikke detailpakning service.Hvis du køber produktet til kommercielle formål eller til en gave, overveje emballage dig selv. 7. På grund af brugen af forskellige skærme, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af produktet.Men vi garanterer, at den stil vil være den samme som vist på billedet.I tilfælde af at du finde nogen vanskelighed ved hjælp af vores websted, eller placere en ordre, bedes du kontakte os, tak.

Gratis forsendelse

1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, på grund af nogle sikkerhedskontrol lavet af www.phyto.dk.kom.Shipping dato kan udvides ved ferie. 2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får mindre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage. 3. Vi hævder at være ansvarlige for forkert levering, og kvaliteten af produktet. 4.Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet. 5.de krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer, der skal være fuldstændige og nøjagtige. 6. For enhver kunde, der har russisk nationalitet, bedes du angive dit fulde navn for den komplette levering af dine produkter, bedes. 7. For distributører, grossister, men det anbefales at kontakte os direkte til de bedste priser, samt forsendelse rabatter. 8 Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine produkter i Usa, europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15-45 dage til at levere forsendelsen til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, bedes du kontakte os og informere os.

Tilbage

Vi sørger for, at kontrollere alle produkter, inden de sender dem til dig.I tilfælde af at en vare er beskadiget under forsendelse eller levering, er du velkommen til at ringe og lad os vide, inden for de næste syv dage.Vores kunde service team vil sende dig en udskiftning af din ordre, efter kontrol af ordrer, gratis eller vil vi refundere dine penge.Kundetilfredshed er vores vigtigste motiv.

Om Kommentarer

Til vores kunde-feedback er meget vigtig for vores virksomhed; Giv os feedback efter hver levering, venligst.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der tilbydes, velkommen til at efterlade en positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på det, hvis du kunne kontakte os før du skriver en negativ kommentar.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 145-185cm
mønster TRYKT
Mønster Type GEOMETRISKE
oprindelsessted kinesisk
Model-Nummer Sofa Dækning
Stil Moderne
Mærke FORCHEER
Brug Anvendelsesområde Hjem,stue,Resistente Møbler Protector Sofa,Indendørs Udendørs
Element Navn Sofa Dækning
Materiale 92% Polyester og 8% Spandex
Dropshipping Service Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produktion Sofa Dækning
Gældende Sofa Dobbelt-sædet Sofa

Relaterede varer