Fashion Kvinder Simple Bælte Retro Pu Læder-Justerbar Talje-Bælter, Jeans, Bukser Casual-Studerende Damer Pige Linning Udsmykning

kr26.80

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


Funktioner: Lavet af høj kvalitet PU læder og legering spænde.

Konto type: Kvinders personlighed bælte

Materiale: PU, Legering

Farve: Sort, Kaffe, Brun

Størrelse: Længde: 105cm/41.3 i Bredde: 2,2 cm/0.86 i(1 inch = 2.54 cm) Pakken indeholdt: 1x Helt Nye Bælte

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1. Når der er varer, der er udstedt?

Efter betaling, vil vi sende pakken så hurtigt som muligt, normalt indenfor 1-5 dage, og leveringstiden er på ferie eller særlige vejr vil blive forsinket.

2. Hvornår kan jeg modtager varerne?

Normalt varer, der kan blive modtaget inden for 15-60 dage , og leveringstider for de forskellige logistik metoder vil variere.Vores hyppige logistik er Cainiao Super Globale Økonomi, Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, Cainiao Super Økonomi, som normalt kan være modtaget i 35-55 dage.leveringstiden er på ferie eller særlige vejr vil blive forsinket.Hvis du har nogen spørgsmål om logistik, kan du kontakte os.

3. Hvad skal jeg gøre, hvis der er problemer med de varer jeg har modtaget?

Hvis varen er beskadiget, eller der er et problem med kvaliteten, så send os et billede af det pågældende produkt.Vi bekræfter, at det er for vores grunde, vil vi give dig en tilbagebetaling eller genudstedelse af udbetaling.

Hvis du er utilfreds med den vare, bedes du kontakte os for at få pengene tilbage, eller send igen inden for en uge.Alle varer skal returneres i original stand, og køberen er ansvarlig for returportoen

4. Hvor meget man kan købe kan få rabat?

Så kontakt os og vi vil give dig den laveste pris, der er baseret på den mængde, du har købt.

Hvis der er nogen problemer med de varer, Bedes du kontakte os ,vil vi gøre vores bedste for at løse problemet.Negativ feedback kan ikke løse alle problemer.vi er ærlige sælger, så lad os gøre respekt for hinanden.Din anerkendelse er vores kraft til at bevæge sig fremad .Håber, at få din 5-stjernede feedback,tak så meget!

Vores firma er beliggende i Yiwu, Zhejiang, Kina, med stor produktionskapacitet og et stort antal på lager.Vi har erfaring i handel med udlandet, og du kan stole på os at tjene dig godt.Kundetilfredshed er vores største mål.Hvis du har nogen spørgsmål om transaktionen, kan du kontakte os til enhver tid.Vi vil se de oplysninger, der vil svare dig så hurtigt som muligt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bælte materiale Imiteret læder
Spænde Bredde 0cm
Køn KVINDER
Spænde Længde 0cm
Passer Til Kvinder,dame,kvinde,studerende,pige
Bælter Materiale PU
Antal 30
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bælte Bredde 2.2 cm
Funktioner 2020 nye designer luksus mærke mode kvinder bælte
Stil Casual,mode,Alle-match
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer BT02192
Mønster Type Solid

Relaterede varer