FREMRAGENDE ELITE SPANKER Open-Top Enkelt Mag Pouch for M4 M14 M16 AK AR Elastisk Kangaroo Riffel Magasiner og Pistol Mag Pouch

kr66.69

Jagt

Varebeskrivelse


Materiale: Denne molle mag pose lavet af høj kvalitet militære 500D Cordura Nylon materiale, rive-resistente, slid-resistente, specielle design på ydersiden af den magi, klistermærker, der kan holde badge til din favorit.

Bagsiden: der er 2 tykt nylon bælte med snap-knap på bagsiden, og stropperne kan justeres efter behov for at forhindre udskridning.Dette produkt kan blive fuldt matchet med denne serie af produkter som taktiske veste og Taktiske pakke.

Side: høj-elastisk elastik kan indsætte forskellige typer af mags og værktøjer.den holdes på plads af elastik, let at justere elastik til at holde artikel, når den mest stabile tilstand.

Særlige design: Open-Top design for nem adgang til dit magasin, der er egnet til M14,5.56,AR233,AK47,AK74,Kwa m4,SA80,9mm .40 S&W .45 ACP.30 runde-og 40-runde AK/G36 magasiner,30 runde-og 40-runde AR magasiner,Glock,M1911 og 92F magasiner, de fleste små kaliber riffel magasiner og forskellige størrelser af mags.

Mag pouch ' s open-top-design kan du få adgang til din magasin nemt.

Der er snap knapper på nylon strop på bagsiden af mag pouch, så du ikke behøver at fjerne dit bælte til at sætte det på, eller tage det ud.

Lommen har elastisk murankre og det kan holde artikel, når den mest stabile tilstand, når som helst.

Åben Top Enkelt Magasin Pose og Pistol Mag Pouch er Dit Bedste Valg

Heavy Duty Åben Top Elastisk Rem: Giver dig mulighed for at foretage en fuld kompliment af Magasin

Med MOLLE System: Et perfekt supplement til din taktisk vest,bælte,rygsæk eller andet, der kan have molle system.

Holdbart Materiale og Fine Syninger

Dette m4 magasin pose lavet af militære 500D Cordura Nylon materiale temmelig holdbare og fine syninger.

Opgraderet Høj Kompatibilitet: Passende for de fleste små kaliber riffel magasiner og forskellige størrelser af mags,40-runde M4/M16 magasiner,30-runde AK47/AK74 magasiner,osv.

Mag pouch har et bungee kan være justerbar for spændinger, kan du trække snore, og fastgør din mags,det kan holde riffel magasin og pistol magizine sikkert.Classic magic mærkat design,kan ændre patch i henhold til forskellige spil.

Fremragende til concealed carry, dette mag pouch er nem adgang til, ikke er pladskrævende, passer til alle bælte.

Der er 2 tykke molle stropper med snap-knap på bagsiden kan blive fuldt matchet med en række produkter som taktiske veste og taktiske pakke.

Passer til mange forskellige stilarter af pistol magasiner og kalibre.

Bemærk:Dette produkt indeholder ikke magazine.

Det vil være et fornuftigt valg for både professionelle og amatør.Du kan skifte mags hurtigt og falder ned uden frygt for at miste noget selv, du arbejder i forræderiske terræn og ekstremt tykt og tæt skov.

Skærm Størrelse

Produkt Skærm

Farve Display

Tak for din kommer!Vil du have en happpy shopping oplevelse!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


farve BLK,COB,RGN,GRÅ,Multicam,Multicam-Sort
Materiale CORDURA
Model-Nummer EL136
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke FREMRAGENDE ELITE SPANKER
Antal EL136

Relaterede varer