SLECKTON Plaid Beret Toppede Caps Retro Sildeben Flad Kasket Stribet Avisdrenge Cap Justerbar Huer til Mænd Unisex

kr46.03

Mænds Hatte

Varebeskrivelse


100% Helt Nye Og Høj Kvalitet

Produkt Kategori : Flat Cap Og Avisdrenge Cap

Vægt: 90G

Størrelse: 55-60CM

Køn: Unisex

Materiale: Bomuld+Polyester

Farve: Som Vist

Stil: Afslappet,Formelt,Nyhed

Pakken indeholder: 1*Hat

Engros-og dropshipping er både velkommen ?vi er fabrik, leverandør og nok lager

vi kan levere varen billeder og videoer

For engros,vil vi tilbyde rabat for gratis og hurtig

forsendelse som kun tager 3-7 dage til at ankomme.

For dropshipping,vi kunne sende varer til dine kunder

direkte og vil ikke forlade oplysninger om os

hvis du gerne vil.

kontakt os, hvis du har brug for 1) Din ordre vil blive behandlet inden for 24-72 timer(arbejdsdage), når din betaling er bekræftet.Vi gør worldwide shipping(medmindre andet er anført på bestemt vare, beskrivelser)

2) Internationale leveringstiden kan variere fra land til land/område til område, du måske nødt til at vente op til 15-60 dage.

3) Hvis du er tilfreds med den transaktion, i min butik, en 5-STJERNEDE positiv feedback ville være meget værdsat.Fortæl dine venner, når du er tilfreds og fortæller os, når du ikke er !Vi tilbyder en 30-dages periode for tilbagebetaling på alle produkter, men du skal være opmærksom på følgende betingelser:

# Må vi modtager de returnerede varer inden for tredive dage efter dit køb dato.

#Varen tilbage, skal den være i helt ny stand med alt i tilbehør.Producenten sæler på varen skal stadig være intakt.

# Hvis varen eller emballagen er nogen fysisk skade (brændt, tilhugget, revnede, sæler brudt, etc), eller hvis der er tilbehør mangler, er din RMA sag, vil blive annulleret, og vil varen blive returneret til dig.

# Ethvert produkt, der er beskrevet som "pris" på produkt detaljer side, er ikke berettiget til 30-dages restitution politik.

# Venligst opmærksom på, at alle anmodninger om tilbagebetaling er underlagt en 15% udsætning gebyr.Vi vil give afkald på genindsætning gebyr, hvis en test beviser, at den vare, du har modtaget er defekt, eller hvis du planlægger at gøre et andet køb af tilsvarende værdi.

# Venligst at vi ikke skibet til APO-adresse.

Retur fragt betales af Køber.For af en eller anden grund ønsker at kontakte , kan du kontakte os på www.phyto.dk besked eller live e-m-a-jeg-l, Vi lover dig at du vil få svar inden for 24 timer på arbejdsdage.

sigte på at opfylde alle besøgende, uanset hvilken situation du mødes med, vil vi være her for at tjene dig.Kontakt vores team, før der hævder eller åbning af en sag eller forlade os negative feedbacks, det er ikke den bedste måde at løse problemet på.Vi sigter mod at opfylde hver køber, være sikker på, at du ville være 100% tilfreds efter kontakt os.

Hvis du er tilfreds med transaktionen med mig, at give os ALLE en-5-STJERNET positiv feedback ville være meget værdsat.Fortæl dine venner, når du er tilfreds, og IKKE fortælle os, når du ikke er !Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Køn Unisex
Mønster Type Plaid
Mærke SLECKTON
Materiale Polyester
Stil Casual
Navn På Afdeling Voksen
Vægt 90G
Model-Nummer S-237
Produkt Kategori Flat cap og Avisdrenge Cap
farve Som vist
Størrelse 55-60CM

Relaterede varer