613 Blonde Bundter Med Lukning Brasilianske Lige 3 Bundter Med Lukning Blonde Menneskehår Bundter Med Lukning Remy Mydiva

kr483.87

misc

Varebeskrivelse


613 Blonde Bundter Med Lukning Brasilianske Lige 3 Bundter Med Lukning Blonde Menneskehår Bundter Med Lukning Remy Mydiva

Q: Hvorfor er mit hår forlængelse få filtret?

A: 1)Dit hår forlængelse virvaret på grund af tørhed, olie, snavs, der er bygget op, saltvand, klor og ikke kæmning(bred tand kam) ud af dit hår dagligt

2) sørg for at vaske tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre.Brug af oliven-olie til at fugte det glat eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Q: Kan jeg farve håret?Hvad Skal jeg være opmærksom på?

A: Alle vores hår kan være farvet, for at den farve, du ønsker, med undtagelse #613, men du skal gøre det professionelt på at få den nøjagtige farve uden at beskadige håret.Som jomfru hår vil være let tør, når du forlader håret donor, så don' t farvestof eller restyle håret alt for ofte, vil det skade håret dårligt.

Q: Hvorfor er mit hår løs mønster efter vask?

A: Bølget/krøllet hår var lavet af damp, uden kemikalier, så teksturen vil være løsere efter vask.Pls venlig at forstå, at vi gør det for at bevare den hår for livet og holde sin naturlige tilstand.Du kan restyle håret for at få særlige stil.

Q: Hvorfor har grå hår, der findes i mit hår bundt?

A: Jomfru ikkeryger-farvet hår vil have et par tråde grå hår eller split ender inde, det er normalt og er ikke et problem med kvaliteten.

Vi plejer at indsamle hår forsigtigt under produktionen, men vi kan t garantere 100%o ingen grå hår og spaltede spidser.forstå venligst, og afhente par tråde ud af det selv.Tak så meget for din forståelse.

Q: Hvor lang tid tager håret sidste?

A: Vores hår kan vare ved i meget lang tid, afhængigt af hvordan du vedligeholder det.Nogle customer care er det meget godt, og bruge det mere end 12 måneder.Behandle det som dit eget hår og tage meget god pleje af det til at holde længere.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kan Blive Permanentet Ja
Velegnet Døende Farver Mørkere Farve, Kun
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår
Emballage 3 stk Skud & 1 pc-Lukning
Tekstur Lige
Længste Hår Andel >=5%
Materiale Kvalitet Remy Hår
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke MyDiva
Kemisk Behandling Syre behandling

Relaterede varer