Spejl Max Enhed Reparere en Del af Nikon D5100 D3100 Uden Lukker Ingen Motor (Gratis Fragt med pakkenummer)

kr121.46

misc

Varebeskrivelse


Produkt detaljer:

1).Kvalitetskontrol: Alle dele, der er testet med særlige instrumenter eller bundkort før levering for at sikre arbejde.

2).Emballage: Alle Mobiltelefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser med skum boks for at sikre sikkerhed i transport.

3).Sortiment: Bredt Udvalg af Reservedele til mobiltelefon til rådighed, Bedste Kvalitet med engrospris

4).På lager for at sikre, promp levering.

5).Alle produkter i Helt ny stand

6).Vi vil dele og update, og du har de nyeste oplysninger til mobiltelefon reservedele

Betaling:

Vi accepterer Alipay,TT,Western union,Moneygram osv.vælge den mest bekvemt for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse & Pakke:

Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer.Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Købere er ansvarlig for enhver brugerdefineret/told, skatter og afgifter, der er afholdt i dit land.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Returnering eller exchange er understøttet kun én.Varen tilbage, skal den være, som den er modtaget,ikke anvendes,ikke åbnede,ikke er beskadiget.

Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.

Feedback:

For at give dig en bedre service, bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Fordi, vi også overveje en NEUTRAL feedback som NEGATIV feedback.

Kontakt:

Trademanager: cn110992727 Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os via www.phyto.dk.vi vil svare dig inden for 24-48 timer,undtagen helligdage.

Hvem Vi er:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., Ltd.ligger på Huaqiang north road, Shenzhen, som er den førende digitale marked i Kina.Vi har erfaring for senior digitale kameraer og videokameraer fra åbningen reservedele, du køber i bundter, til distribution.Vi tilbyder efter-salg, service og marketing reservedele af DIY for berømte digitale kameraer og videokameraer.Vores primære forretning er som følger: kameraets LCD-skærm, objektiv enhed, bundkort, flex kabel,knap, Gear, CCD, Batteri cover,Gummi,glas Vindue og IC for de reservedele, som er skrøbelige.Da vi etablerede, vi har altid insisteret på, at "vi er ærlige over for vores kunder, hvis vi kan gøre det bedre, vil vi ikke bare gøre det godt".Vi tager ansvar for vores kunder, og vi tager vores kvalitet i hver fremstilling alvorligt.Vores indre ledelse er standard.Så vi har et godt ry fra vores indenlandske og udenlandske kunder.

Tak for dit køb !vi vil vise dig vores bedste produkt og service!!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kompatibelt Kamera Stil Videokameraer

Relaterede varer