OHD Oprindelige 1400mAh DA-EL22 ENEL22 EL22 Digital Kamera Batteri Til Nikon 1J4 1S2 Kamera

kr61.85

Batterier

Varebeskrivelse


Vores fordel

Vi har vores eget batteri fabrikken og af høj kvalitet ressourcer for elektroniske produkter i Kina.Alle vores produkter understøtter engros, vil vi give dig en uventet pris!!! venligst kontakt os.

Vores batterier bruger alle high performance core, dobbelt IC beskyttelse , 100% ægte, kapacitet , sikker og holdbar.Mange butikker har flere gange kapaciteten af det originale batteri, kan siges, at disse er falske.

Note (læs Venligst inden du bestiller)

Den "Sælgerens Forsendelses Metode" logistik-kanal ikke give sporing logistik oplysninger, eller kun giver halvdelen af oplysninger.Hvis du vælger denne kanal, kan det ikke være meget sikker i din pakke.Vi foreslår, at du vælger andre kanaler, for eksempel, Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket, eller PostNL.Disse kanaler vil give sporing logistik oplysninger for hele processen, for at sikre levering af pakken.

Hvis pakken ikke er modtaget inden for den angivne tid (normalt 35-60 dage), bedes du kontakte os, vil vi Hjælpe dig med at finde kontaktoplysninger på de lokale posthus inden for 24 timer.

Tak fordi du valgte vores produkter!!!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Genopladelige Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Standard Batteri
Bruger Kamera
Mærke OHD
Batteri Type Li-ion
Pakke Ja
Kompatibel for model 1 For Nikon 1J4 1S2 Kamera
Model-Nummer DA-EL22
Certificering CE

Relaterede varer