Kvinder med Lange Ærmer, der Kører Shirts Sexet Udsat Navlen Yoga T-shirts Sport Shirts Hurtig Tør Trænings-og Motionscenter Crop Tops NVYJ119

kr111.60

Yoga

Varebeskrivelse


Reklamationsret og Garanti:

1. Vende tilbage accepteres, hvis det er problem med kvaliteten, eller forkert vare sendt, betaler vi alle omkostninger.Hvis det ikke er problem med kvaliteten, er kunden ansvarlig for alle omkostninger, herunder skibsfart omkostninger, vi har betalt.Vend venligst tilbage inden for 7 dage efter modtagelsen.Obs: Vær venlig at holde de elementer i de oprindelige betingelser, og tage billeder af den defekte del, så kontakt os, før du sender den tilbage.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål:

1. Størrelsen er illustreret med konkrete målinger og er af Kina Stå, kan du tjekke, før du placerer ordre, kan DU VÆLGE STØRRELSE i HENHOLD TIL DETALJEREDE MÅLINGER, IKKE BARE 'STØRRELSE', Vores størrelse kan ikke det samme som dit standard.

Shipping Metoder:

1. Forsendelse inden for 1-5 dage undtagen helligdage. 2. Det tager normalt omkring 15-28 dage (ved Registreret Luftpost), 5-7 arbejdsdage (ved Express Shipping), til de fleste lande, og kan være længere på grund af strenge toldkontrol 3. Excemption klausul: sælgeren skal ikke holdes ansvarlig for manglende levering eller forsinkelse i levering af rækkefølgen af naturkatastrofer, krig eller andre årsager, i Kraft Majear

Feedback:

1. Din tilfredshed er det mest værdifulde ting vi er ude efter, hvis noget uventet sker, er vi altid klar til at servicere dig og løse det med de fleste fornuftige løsninger. 2. Du er også meget velkommen til at kontakte os når som helst, alle mails vil blive besvaret indenfor 24 timer, så vil vi gøre vores bedste for at bringe dig en glad shopping expericence med os.

null

null

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stof Type Kamgarn
Funktion Hurtig Tør
Ærme Længde(cm) Fuld
Materiale Nylon
Model-Nummer NVYJ119
Mærke CINESSD
Element Type Skjorter
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Køn KVINDER
Sport Type Yoga

Relaterede varer