50x160cm Blomster Bomuld, Syning, Stof DIY børnetøj Klud Gøre Baby Kjole Dekoration Hjem

kr30.27

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


Beskrivelse produkt Navn: twill stof 100% bomuld Teknikker: vævede Funktioner: åndbar og miljøvenlige Mønster: trykt Bredde stof: 160 cm Farve: som billedet viser Størrelse: se diagram (skåret i hånden, så +-2cm fejl) til Brug for: for sengetøj i baby sy tøj af smæk for børn, quiltning, patchwork Tilda og andre sy-projekt Bemærk: 1. På grund af forskellen i display, er det faktiske objekt kan være lidt forskellige Fra det billede, skal du være forståelse. 2. Fordi disse stoffer er skåret efter størrelse, men ikke mønster, så du kan ikke gøre Sikker på, at alle har komplet mønstre

Om Forsendelse:

1.Normalt har vi leverer til hele verden via Kina Post, der er Registreret Luft Mall og www.phyto.dk Standard Fragt 2.Når det samlede beløb er på under $5, kan vi sende varerne gennem den økonomiske pakke, logistik oplysninger kun spor af den indenlandske, og der vil ikke være nogen logistik oplysninger, når varerne forlader hjemlandet. 3.Hvis du gerne vil bruge en anden kurer, bedes du underrette os. 4.Økonomiske logistik pakke transport tid, er generelt omkring 60 dage, skal du være tålmodig, generelt kan nå frem i tide, men hvis beskyttelsesperioden er overskredet, kan vi forlænge beskyttelsesperioden eller re-levering eller tilbagebetaling, hvis der er problemer , bedes du Kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Om tarif:

Alle told, der opstår fra produkt clearance er ikke relateret til butikken.

Feedback:

1.Hvis der er nogen problemer med vores produkt, kan du anmode om returnering eller refundering indenfor 7 dage efter modtagelse af varen.Men kontakt med kundeservice først, før de vender tilbage eller åben konflikt, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Tak! 2.Positiv feedback og fem stjerner er meget værdsat, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type twill/Net Stof/Garn, der er Farvet
Sæt Type Ja
Teknologi Vævet stof
Bredde 160cm
Funktion Øko-Venligt
mønster Tegnefilm / dyr
Stil Twill
Materiale 100% Bomuld
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
stoftryk betræk
Produkt Type Andre Stof
Størrelse 160x100cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Technics Vævet
produkt-teknologi Strikket

Relaterede varer