Nye A2159 LCD-Skærmen Forsamling Plads Grå/Splint til Macbook Pro Retina 13" A2159 LCD-Fuld Skærm Komplet Samling 2019 År

kr1 443.72

Varebeskrivelse


Tilstand: B rand nye, med auto-følsomhed for lys.testet godt, 100% i orden Beskrivelse: For A2159 LCD-Forsamling 2019 Produkt Status: Lager Garanti : 3 måneder

Nye A2159 LCD-Tv med Plads Grå/Splint til Macbook Pro Retina 13" A2159 LCD-Fuld Skærm Komplet Samling 2019 År

Vi accepterer Alipay, PayPal, WebMoney (WM), TT, Western Union, QiWi Wallet, Brasilien Boleto, Sofort Banking.

Vi kan skibet til hele verden Via Hurtig Hurtig Forsendelse: Hurtig Hurtig forsendelse (DHL, EMS.) Du vil modtage din pakke i omkring 5-7 dage efter vi bekræfte forsendelsen.Elementer er straks sendes som regel inden for 3 arbejdsdage efter betaling afsluttet eller slettes.

Bemærk: DHL opkræver eksterne gebyrer til fjerntliggende områder.Hvis du ønsker at vide, hvis dit område er et fjerntliggende område, kan du kontakte dit lokale DHL eller kontakt os for din henvendelse.For eksempel, de spanske Kanariske Øer regionen er fjernbetjeningen levering vifte af DHL, så skal i vide. (EMS ikke kan sendes) Dette er en ekstra afgift, DHL, skal opkræve, ikke er inkluderet i fragtomkostningerne.DHL opkræver metode: fragt + remote gebyrer Hvis din by postnummer er i et fjerntliggende område, vi vil underrette dig, hvis du er nødt til at betale en ekstern gebyr.Hvis du ikke har reageret, sender vi EMS som standard, skal du vide, tak.

Venligst kontakt os inden 7 dage fra modtagelsen til at returnere det til refusion eller ombytning.

Køber Betaler tilbage shipping gebyr.

Hvis en eller anden grund er den del, der modtages i en utilfredsstillende tilstand.kontakt os venligst på www.phyto.dk.Vi vil svare inden for 24 timer, medmindre der i løbet af en weekend eller en ferie.

Varer, der er købt ved en fejl kan også være vendt tilbage, men er omfattet af en 25% udsætning gebyr og forsendelse og ekspedition gebyrer kan IKKE refunderes.Emner til gengæld skal være ordentligt emballeret for at modtage en tilbagebetaling.

Vi vil teste hver skærm, før du sender den til dig.For installation, bedes bemærket: 1, Professionel hjælp er yderst foreslog.Spørg erfaren tekniker til at installere skærmen for dig. 2, skal Du tilslutte godt tv-stik, undgå at brænde interface, og det vil ikke starte. 3 Kontrollér, om skærmen kablet er intakt, og sæt derefter stikket i kraft. 4, Hvis du støder på tekniske problemer, kan du kontakte os i tide, vil vi lade ingeniør hjælpe dig med at løse problemet, tak.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke sheli
Kompatible Mærker Samsung
Model-Nummer A2159 lcd-skærm
Opløsning HD
Komponent Type Laptop LCD-Samling
Anvendelse Bærbar computer
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer