Avocado for Luft iPad 4 Pro 11 Tilfælde 2020 Tablet Stå Med Blyant Indehaveren 10.2 7 Pro 12.9 2018 6 5 Mini 5 Cover 10.5 Luft 2 3

kr55.46

Tablet Tilbehør

Varebeskrivelse


Vær sikker på at bekræfter din ipad model i henhold til tabellen nedenfor, dette er meget vigtigt.Undgå at købe det forkerte ipad sag.Hvis du føler, at modellen er forkert, efter at have modtaget ipad etui, bedes du kontakte os og vi vil løse problemet for dig.

Avocado søde ipad cases

FUNKTION: 1. Vælg høj kvalitet silikone og læder materialer. 2. Coveret er lavet af høj kvalitet læder, og bagsiden er lavet af blød silikone for at undgå ridser og indvirkning på iPad. 3. Med en pen bakke for at holde iPad blyanter, det er praktisk at bære ipad blyanter. 4. Med beslag funktion, med søvn og vågn-op-funktioner. 5. Præcis hul positioner, kan du oplade, tilslutte hovedtelefoner og andre aktiviteter uden at tage ud ipad. 6. Høj kvalitet UV-print-teknologi, klare og smukke mønstre.Udarbejde design, bare for at give dig en tilfredsstillende ipad sag.Bemærk venligst, at produktet pakke ikke indeholder iPad blyant.

Forsendelsen.

Efter at have modtaget din ordre, sender vi inden for 24 timer, ikke mere end 48 timer, undtagen helligdage.Hvis du støder på problemer under shopping proces, bedes du kontakte os direkte, vil vi være glade for at hjælpe dig.

Service

Vi har en professionel after-sales team, der kan hjælpe dig med at håndtere de problemer, du støder på i shopping proces.Vi har fokus på at give kunderne en god shopping oplevelse, så hvis du støder på nogen problemer, bedes du kontakte os, vil vi helt sikkert give dig et tilfredsstillende svar.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Engros Kontakt os venligst
Type Luksus ipad cases
Design avocado tegnefilm
Model Kompatibilitet iPad Luft
Kompatible Mærker For Apple iPad
Funktion BLØD
Materiale Blød silikone bagcoveret
Længde 9.7inch
Funktioner Med Blyant Indehaveren
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Ipad Pro 2020 8th Air 4
For IPad Model iPad Pro 12.9 tommer
Pakke Ja
Mønster Type Patchwork
Stil Alle iPad modeller
Bredde 7.3inch
Ansøgning Til Bærbar Computer 10.2

Relaterede varer