10STK/MASSE Engros-Breast Cancer Awareness Pink Ribbon Smykker Halskæde, Pink Hjerte Kærlighed Vedhæng med Halskæde Krave

kr83.06

Varebeskrivelse


DIY Smykker Chunky Smykker Halskæde Punkt: NBC0001. Materiale: legering, krystal pink hjerte og metal kæde .Belægning farve:Imiteret Rhodium og antik sølv Forgyldt.OEM / ODM er velkommen.Kæde Længde: 45cm + 5cm ( har lidt forskel )

Vis Detaljer: 100% Brand Nye

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan billedet ikke

den afspejler den faktiske farve.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak for din forståelse.

Vores fabrik ligger i det berømte internationale handels-by-Yiwu, Kina, som har specialiseret sig i design, udvikling, produktion og eksport efterligning smykker og tilbehør.

Vores produkter er kendt for høj kvalitet, attraktive styles & favorable priser.

Hjertelig velkommen kontakt med os, håber vi kan være gode venner og forretningspartnere.

Før du sender ud, alle varer er nænsomt og professionelt tjekket for eventuelle fejl eller mangler yderligere at sikre høj kvalitet af vores produkter.Alle varer vil blive afsendt fra Kina Post, Luftpost, DHL, UPS, Fedex eller EMS.Det er ansvarlig for os at vælge den hurtig og pålidelig levering-tilstand for hver forsendelse.Elementer vil blive sendt inden for 3-7 arbejdsdage dateret på modtaget betaling.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse .Kun acceptere den adresse, der vises på Alibaba.Send aldrig en anden adresse.

Ved China Post, Luftpost: 2-4 uger til Asien, Western Euro og Nordamerika.

3-5 uger til Sydamerika, Midt-Øst, Øst-Euro og Afrika.

Af EMS: 5-20 dage.

UPS/DHL/Fedex: 3-6 hverdage.

Drop Shipping: alle vores varer kan ske drop shipping til dine kunder.

Vær venlig at kontakte os inden for 3 dage fra dagen efter levering.

Tilbagebetaling beløb ikke skal indgå forsendelse & håndtering koster.

De returnerede varer skal være vores varer samme, som vi sendte til dig.

Vi forbeholder os ret til at afvise returnering, hvis: over 3 dage.varer, der returneres uden at få en vare ikke og vores pakkeri.varer, der er beskadiget, og Kunden er skyld i ulykken

Med henblik på at kontakte dig på passende tid, Pls venlig at efterlade din e-Mail-adresse.Tak.Alle elementer, der vises på vores hjemmeside, vil blive lidt farve defference på GRUND af lysets brydning og anden computer skærm.Der vil være en lille forskel i størrelsen, DA det er målt af vores side.Prisen er for varer uden inklusive moms og fragt.

Din positive feedback og faourable kommentarer vil altid være meget værdsat.

Hvis fået din feedback inden for 3 dage efter at have modtaget de varer, vil vi præsentere dig en elegant/særlige gave i din næste ordre.

Hvis der er nogen problemer, pls velkommen til at kontakte os via TradeManager eller e-Mail, før du efterlader nogen negativ feedback eller åbning enhver tvist ont han websted.Vi ville elske at prøve vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Vigtigste materialer Legering med Krystal Hjerte
Længde 45cm + 5cm extension
Mærke LIOBONAR
Model-Nummer NBC0001
Stil Classic
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Crystal
Køn KVINDER
Type Halskæde Halskæde
Bøde eller Mode Mode
Kæde Type Kæde
Element Type Halskæder
Metaller Type zink Legering
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Form\mønster Hjerte

Relaterede varer