FINDAMAZE Ratchet Carbon Stål beskæresaks Havearbejde Træ, Blomst Arbejdskraft Besparelse Beskæreren Skærende Værktøj

kr54.71

Værktøjer

Varebeskrivelse


Beskrivelse :

Hvis du har fundet dig selv til at have mindre hånds styrke, gigt, eller har smerter, når du bruger standard-beskæresaks, og ønsker at få en arbejds-besparende beskæreren.Dette beskæreren vil hjælpe til at gøre de fleste af de skæring for dig.Alt du skal gøre er at placere dine hænder på håndtaget position og skære ned på grene.

Specifikation :

Materiale : kulstof stål + aluminium legering

Størrelse : 200x65x20mm / 7.87x2.56x0.79"

Farve : sølv + sort

Trimning diameter : ≤18mm / 0.70" (freshbranch), ≤16 mm / 0.62" (tørt brænde)

Funktion :

Hårde nedskæringer bliver let

Blødt gummi håndtag som absorberer stød

Coated-blade glider gennem skoven uden at rive

Løb løbsk mekanisme, arbejdskraft besparelse design

Letvægts aluminium konstruktion ikke vil rust

Pakkens Indhold :

1 x beskæresaks

Fordi vi er producenter, så du ikke i tvivl, når du ser vores tilbud er lavere end andre.Vi vedtager model af lille overskud, men hurtig omsætning.Uanset om du er en Kinesisk agent eller en international agent, vores levering prisen er den samme.Har vi nedsat en meget præcise fragt skabelon, pris i de store lande, har været meget lav, så man undgår kundens ønske til at ændre prisen.Hvis du har nogen spørgsmål om prisen, er du velkommen til at kontakte os.

Logistik Tips:

1.Vores produkter sælges over hele verden(Bortset fra nogle lande og APO,FPO-adresse)

2. Vi leverer den rigtige tracking nummer,kan spores på webstedet.Nogle lande har imidlertid ikke understøtter sporing logistik.Hvis dette er tilfældet, skal du være tålmodig.De fleste varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter betaling.

3.Vi vil skib i henhold til den logistiske metode, der vælges af kunden.Den www.phyto.dk platform kræver www.phyto.dk Standard Shipping til at være foretrukne i fem lande: Spanien, Frankrig, Nederlandene, Polen, og Chile.For alle kunder, anbefaler vi, ePacket.Den tid epacket ankommer i Frankrig, vil normalt ikke overstige 10 dage.

Vi anbefaler, at de fleste lande vælger ePacket som et transportmiddel, som er billige og hurtige.

4.Vi vil vælge den hurtigste logistik til at sende pakken.Men transport kan hastigheden blive påvirket af forsinkelser, ferie, told-inspektion, og naturkatastrofer.Hvis du ikke har modtaget den på det angivne tidspunkt, bedes du kontakte os eller vente tålmodigt.

5. Hvis du har brug for til at betale told, venligst samarbejde så meget som muligt.Hvis varerne ikke er modtaget, fordi du nægtede at betale den told, vi nægte tilbagebetaling.

betaling:

1.I øjeblikket kan du betale med Internationale Alipay, paypal,Boleto, Visa,MasterCard,QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.phyto.dk i fremtiden.

2.Betaling skal ske indenfor 3 dage efter du afgiver bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Vende tilbage og Feedback:

1.For nogen personlige årsager (vælg en forkert størrelse,forkert farve,der ikke passer ind ), kan du blot maile til os for at få return-mail-adresse og returnere varen(s) i sin oprindelige tilstand.Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.Vi vil ikke acceptere nogen elementer med lugt (parfume, røg, osv.)

2. Hvis varer, der er beskadiget, skal vi blive kontaktet inden for 24 timer efter modtagelsen.

3. For andre problemer med kvaliteten, så refunderer vi straks når vi har modtaget foto af varen.

4. Varen skal returneres inden 14 dage efter, at køber har modtaget det.

5. Vores Mål er at tilbyde 5-Stjernet Service, hvis du ikke føler, at vi fortjener 5 Stjerner, bedes du kontakte os inden de forlader feedback.

6. Har du spørgsmål om kommentarer?Vi ville være glade for at høre fra dig.Vi er dedikeret til vores kunder, og føler, at du bør modtage den personlige opmærksomhed du fortjener.Vi har typisk svar på e-mail indenfor 24 timer inden for normal åbningstid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion Anti-Slip Greb
Beskæring Af Type Grensakse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer YQ-258
Beskæreren Type AMBOLT
Efterbehandling Andre
Mærke FINDAMAZE
Materiale Metal

Relaterede varer