3/4" Sport Glitter Pandebånd Fashion Kvinder Glitter Pandebånd Elastisk Hår Bands for Teenagere Piger 15pcs/masse

kr31.02

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


har en glad og stor shhopping her :)

Vi vil blande 15 farve, 1pc per farve ,alt 15pcs

Hvis du har nogen spørgsmål eller forvirret abt de produkter, pls velkommen til at kontakte med os, vil vi svare asap, tak!

Pls venlig at bemærke, at hver computer kan have en meget lille forskel på farverne.

Vi vil normalt afsendt elementer af Internationale EMS ,Om 7-10 arbejdsdage for levering(bortset fra ferie dag og noget unexpectation), hvis det er presserende,at vi også acceptere andet skib måder, såsom UPS/DHL/TNT og så videre,og det kan øge skibet gebyr, hvis du har nogen særlige remands,pls velkommen til at kontakte os,tak for støtte.

I det usandsynlige tilfælde, at en tilbagevenden anmodning, pls sørg for, at alle returvarer, der omfatter alle de originale elementer, ubeskadiget, i salgbar tilstand, alle originale emballage, herunder manualer, garanti, former osv.

40% af det samlede beløb , Forsendelse og ekspedition gebyrer kan ikke refunderes.Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage.Kontakt os venligst før vender tilbage.

Feedback

Vi værdsat hver feedback du forlader det, er den kæmpe støtte for os, når du bekræfte betalingen, pls velkommen til at give feedback, så vi kan gøre den bedre service.hvis du har et problem,pls første kontakt med os, før du forlader din feedback, vi vil altid sørge for, at du er tilfreds med ordren, tak meget!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Køn KVINDER
Stil Mode
Type Pandebånd
Materiale Syntetisk Læder
Mønster Type Solid
Navn På Afdeling Voksen
Element Type Hovedbeklædning

Relaterede varer