Pastoral Bone Kina Te Sæt Porcelæn Duftende Kop Te Keramisk Gryde Blomster Tepotte Sæt Cafe Krus Og Kop-Tekop Teaset Teaware

kr111.60

misc

Varebeskrivelse


Bone Kina Te Sæt

Ved Freeson

Beskrivelse

Materiale: High-grade bone china Håndværk: Den sursøde Pakning: Tykkere skum pakke Shipping dato: Inden for 2 dage, da betaling Anvendelse: Til Drinkware eller Gave

Anvendelsesområde

Ovn× Sterilisator√ Mikrobølgeovn× Opvaskemaskine√

Størrelse

Manuel måle, bedes du venligst give 1-2cm fejl.

Køber Vis

Vi Tilbyder:

Engros (Mere kvantitet, Bedre pris!) Drop Shipping (uden nogen form for oplysninger om os på parcel) Brugerdefinerede LOGO, Model eller Billede.

Om Bone Kina Materiale

Bone China er en hybrid-hard-paste porcelæn, der indeholder knogle aske.Bone kina er ekstremt hårdt, intenst hvid og vil give lys til at passere gennem det.Styrken er fastsat af sammensmeltning af krop ingredienser under fyring.Dette unikke keramik krop er lavet af følgende: 50% dyrs knogler, 25% kina ler, 25% kina sten.Første eller kiks fyring 1200 C - 1300 C. Anden eller glost fyring 1050 C - 1100 C. Brændt knogle aske, der er anvendt i produktionen af bone kina og udgør omkring 50% af vægten af den endelige krop opskrift.Det er fremstillet af dyr knogle, som er første behandlet for at fjerne enhver fastholdelsen af kød, der normalt sælges som foder til kæledyr.Knoglen er derefter behandlet for at fjerne lim, som er forarbejdede og opgraderet til brug i normale programmer, hvor limen bliver brugt, og også for dimensionering af dyrt papir.Den rå knogle der sidder til venstre efter kød og lim er blevet udvundet derefter opvarmes til omkring 1000 C, hvor temperaturen eventuelle rester af organisk materiale, der er brændt ud, og den struktur af knoglen er ændret til form, der er egnet til fremstilling af bone china.Den høje temperatur anvendes også steriliserer knoglen.Før brug knoglen er fint formalet med vand, før inklusion i bone china krop, og det er brændt knogle, som giver traditionelle engelske bone china sin gennemskinnelighed og hvidhed.

Den Fordel, Bone China

Nem at rengøre.Ikke-giftige og øko-venlige.Bløde, lyse, gennemsigtige og aldrig falme.Nice udseende, elegant, blød og moden.Udsøgt håndværk: 2nd gange, brændt, præcise og komplekse.

Forsendelse:

Din ordre vil blive behandlet inden for 2 arbejdsdage, da betaling.Og vi vil uploade tracking nummer for dig.

Refundering og retur Politik:

* Hvis din vare blev tabt i transit (baseret på tracking oplysninger), vil vi sende den igen eller give din en fuld refusion. * Hvis din vare er blevet beskadiget i transit.Bedes du give mig billedet eller videoen, vil vi sende eller refundere dig den beskadigede del. * Hvis vi har sendt dig den forkerte vare.Bedes du give mig billedet eller videoen, vil vi sende eller refundere dig de forkerte side.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, bedes du venligst forlade os positiv feedback (5 stjerner) hvis du er tilfreds med dit køb.Hvis du har nogen utilfredshed, beder vi dig give os en mulighed for at løse problemet, inden de forlader os med en negativ feedback.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og vi vil prøve at tjene dig bedst!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Europa/British/Pastoral/Elegant
Bruger Drinkware eller Gave
Oprindelse KN(Oprindelse)
Antal Brugere 2
Drop Skib Drop shipping og sæt
Item Te-Sæt
Engros Engros te sæt
Mærke Freeson
Materiale Bone China

Relaterede varer