Gaming musemåtte RGB Stor musemåtte Gamer Stor musemåtte Computer Musemåtte XXL Tæppe Gummi Overflade Mause Pad Tastatur Skrivebord Mat

kr101.86

Mus & Tastaturer

Varebeskrivelse


ZSUXTC Professionelle fordel

Vi har en stærk og professionel kunde service team med effektiviteten i produktionen og leveringen hastighed samt en komplet kvalitetskontrol proces.Du mener, at vi har 16 års professionel gummi produktion erfaring.Støtte og opfylde dine DIY tilpasning behov af enhver størrelse og stil, og afsendes inden for 2-5 dage, produkterne er af høj kvalitet og smukke farver.Vi er de bedste gummi produkt leverandør for dig at købe ét stykke eller bulk køb.

Hvis du har nogen ideer om tilpassede mønster stilarter og størrelser, kontakt venligst kundeservice og sende billedet i JPG-eller PNG-format til vores postkasse, eller en online service til at opfylde dine behov.

Musemåtte produkt beskrivelse funktion

ZSUXTC produkter er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder.Brug af mercerized vandtæt materiale og naturgummi kan slide præcist, stabil, ikke-fading, blød og fleksibel, vandtæt og ikke-slip, behageligt at betjene, let at rengøre og lang levetid.

Brug scenarier

Musemåtter, bordskånere, gulvmåtter, reklame kampagner, jubilæum, public relations planlægning, messer, Internet-cafeer, computer, kontorer, håndværk gaver, fødselsdage, osv.

Bemærk: Tilpasse størrelsen af 900x400, det tager kun 2 skridt til at tilpasse musemåtte.

Der henvises til følgende billede krav, inden du sender billeder.Hvis du ikke ved, hvis dit billede er ok, kan du sende det til os, og vi vil være her for at hjælpe dig.

1. Placere en ordre

2. Send billedet til købmand

Hvordan til at sende billedet til sælger?

1. Sende sms

2. Sende denne side til sælger

3. Sende online eller send en e-mail

4. Beslutningen om at sende billeder nødt til at være 1000 eller mere end 2000. Jo højere opløsning, jo mere udsøgt og smuk den trykte farver vil være, og billederne vil være klar og høj kvalitet.

5. Vi accepterer corporate musemåtte tilpasning virksomhed, kan udskrive firmalogoer, og kan producere et stort antal af musemåtter.

6. Efter bekræftelse af betaling, vil vi gøre musemåtte til dig, efter 2-5 dage, vil vi sende din musemåtte til dig.

Der er to versioner: RGB-version, Ikke-RGB-version, skal du vælge omhyggeligt.

【Unikke LED-Belysning Design】RGB-Gaming musemåtte har 7 Belysning Tilstande, kan det skabe en cool atmosfære, når man spiller et spil, at Vælge den foretrukne farve mode fra musemåtte.

【Superior-Fornemmelsen Af at Bruge】 design med superfin fiber flettet materiale, som er mikro-ru, glat overflade, præcis navigation og uden skæv.Non-slip Gummi Base holde musen pad griping skrivebordet fast.

【XXL Størrelse & Holdbar】Forstørre Størrelsen sikre, at det fuldt ud dækker desktop og give tilstrækkelig bevægelighed plads til at bruge.De vandafvisende lag og spandex fiber gøre musemåtte let at rengøre og hurtig at tørre.

【Let At Bruge】Det er plug and play via USB og Ingen driver nødvendig.At klikke på knappen kan skifte LED tilstande.Dobbelt at klikke på knappen kan ændre RGB lys lysstyrke.At trykke på og holde knappen nede i 3 sekunder kan slå det fra.Pakken indeholder: 1* RGB-musemåtte, 1* Micro-kabel bemærk: tryk en gang for at tænde/ ændre farve tryk hurtigt to gange på for at justere lysstyrken langt tryk i 3 sekunder for at slukke

Spørgsmål om Køb af musemåtte

1. om Lugten af musemåtte:

Kære Køber, For at Modtage den Vare så Hurtigt som Muligt, efter Opvarmning af Maskinen under produktionsprocessen, Gummi og Blæk Vil Blive pakninger.Dette Vil Gemme Nogle Gummi Lugt, men Vær Forvisset om, At Hvis Du Sætter Det på et Godt Ventileret Sted, Lugten Forsvinder.

2. om Størrelsen af musemåtte:

Kære Køber, musemåtte Er Lavet af Gummi, Som Vil Udvide og trække sig sammen ved opvarmning af Maskinen i Processen: Vi Plejer at Bruge Rullende Emballage.Efter Lange, seje Træk, Der Er en Afvigelse i Størrelsen.Dette Er Normalt.

3. om Kanten af musemåtte:

Kære Køber, Hvis Du Ønsker at Købe med Ulåst Kant

Omgivende Lys og Menneskers Opfattelse af Farven Er Forskellige.Efter farvekalibrering, Der Er Forskelle mellem Farver i Displayet.I henhold til den Farve, der er valgt for Design, Tegning, Ikke Efter Hvad Du Ser på Skærmen , skal Du Bruge Internationale Fire-Farve Standard-Kromatografi .Derfor, Farve Forskellen Forventet.Farve Forskel Er Kontrolleret Inden for 10% for at Opfylde Standard

5. om Leveringstid for Logistik og Transport:

Kære Købere, Hvis ventetiden på Varer Er For Lang, Er Det, Fordi de Internationale Logistik og Transport Skal Være Overført til Flere Lande/Regioner, inden de Ankommer på den Adresse.På Samme Tid, på Grund af Vejret, Nationale Politikker og Andre Årsager, og Mange Uforudsigelige Faktorer, der Vil Påvirke Hastigheden af Fortoldning.Når Du Køber Gratis Levering Produkter i Vores Butik, Det Er en billig transportform, og leveringstiden og Venter på Modtagelsen, Vil Blive Meget Langsom.Hvis Du Ønsker at Modtage Produktet Hurtigt, Anbefaler Vi, At Du Vælger den Evaluering af transportform med Sporing Logistik Oplysninger.Dette Kan Spare en Masse Ventetid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer RGB Musen pad XXL
Produkter Status Lager
RGB LED Large Mousepad 300x900x3mm/300x900x4mm
Materiale Gummi
RGB LED Large Mouse pad 300x700x3mm/300x700x4mm
RGB Small Size Mousepad 300x350x3mm/300x350x4mm
RGB Big Size Mousepad 350x900x3mm/350x900x4mm
Stil Strålingsbeskyttelse
RGB LED XXXL Mousepad 400x900x3mm/400x900x4mm
RGB Large Size Mouse pad 350x600x3mm/350x600x4mm
Pakke Ja
RGB Small Size Mouse pad 250x350x3mm/250x350x4mm
RGB Large Size Mousepad 300x800x3mm/300x800x4mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke ZSUXTC

Relaterede varer