LCD-Digital Temperatur Luftfugtighed Meter USB-Genopladelige Hjem Indendørs / Udendørs termometer hygrometer vejrstation Måle Uret

kr64.70

Varebeskrivelse


Funktioner:

Stor LCD-Skærm

16:9 wide LCD-skærm med store cifre eller ikoner vises, meget klart og tydeligt, at komme godt at vide, at den temperatur, luftfugtighed, dato, uger, vejr og så på et enkelt øjekast.

Nøjagtig måling

Den temperatur måleområde -10°C-65°C (33°F-140°F) med en nøjagtighed: ±1℃; luftfugtighed måleområde er 10%~99%RH med en nøjagtighed på ±5% RH, opdatering af per 2s, hvilket bringer du med den mere præcise resultater.

Tryk på knappen design

Tre touch knapper under skærmen.MOD knap bruges til indstilling af dato og klokkeslæt eller vækkeur; C/F knap til nemt at skifte mellem Celsius og Fahrenheit.Og Max/min knap er med til at vise den Højeste og laveste temperatur eller luftfugtighed.

To måder at installere

Der er en folde beslag på bagsiden af dette vejr ur for let stående på bordpladen, eller du kan hænge det på væggen ved hjælp af den hængende hul, meget bekvemt.

USB-genopladelige

Dette vejr ur har indbygget lithium batteri , kan let genoplades via USB-kabel, power bank, computer eller adapter, mere økonomisk og miljømæssigt.

Ansøgninger

Denne multifunktionelle termometer og hygrometer er velegnet til dit soveværelse, stue, kontor, grønne hus, indendørs haven osv.

Brugsanvisning

1.MOD-knappen :(≡)

I normal tilstand, skal du trykke på og holde den MOD-knappen nede i to sekunder for at indtaste indstilling af klokkeslæt-mode.I indstilling af klokkeslæt-mode, C/F-tasten kan justere værdien opad, og MAX/MIN tasten kan justere værdien nedad.Efter justering af værdi, skal du trykke på MOD til at afslutte, og indtast dato indstilling.På dette tidspunkt, ciffer bag år er hoppe, og C/F, og MAX/MIN nøgler bruges også til at justere værdien op og ned.Efter år er justeret, vil det automatisk gå i den måned, tilpasning, og derefter til datoen.Efter justering af værdi, skal du trykke på MOD til at indtaste alarm indstilling, C/F, MAX/MIN piletasterne op og ned til at justere værdien, efter justering, skal du trykke på den MOD-tasten for at afslutte timeout-indstilling.I normal-mode, tryk kort på MOD-tasten for at tænde eller slukke for alarmen funktion, og den tilsvarende alarm symbol vises eller forsvinde.

2.C/F-knappen(C/C):

I normal tilstand, skal du trykke på C/F-tasten for at skifte mellem Celsius og Fahrenheit.

3. MAX/MIN-knappen (Λ):

I normal tilstand, tryk på MAX/MIN tasten for at vise den højeste og laveste temperatur og luftfugtighed, mens du trykker på MAX og C/F-taster sammen til at klare den højeste og laveste poster.Hvis det er ikke er ryddet, vil det blive ryddet automatisk efter 0:00.

Specifikationer:

Type: Temperatur og Luftfugtighed Meter

Farve: Hvid

Antal: 1 stk

Materiale: ABS

LCD-skærm-størrelse: 16: 9

LCD-displayet: time -, uge -, temperatur, luftfugtighed, komfortable udtryk, vækkeur, vejrudsigt

Temperatur område: -10°C-65°C (33°F-140°F)

Fugtighed: 10%~99%RH

Måleperiode: 2 sekunder

Temperatur nøjagtighed: ±1℃

Luftfugtighed nøjagtighed: ±5% RH

Vandtæt: Nej

Batteri: genopladeligt lithium batteri

Produkt Størrelse: 125*74*17mm/4.92*2.91*0.67 i (L*b*H)

Vægt: 90g/3.17 oz

Pakker:

1* Temperatur og Luftfugtighed Meter

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Temperatur og luftfugtighed meter
Brug Indendørs
Teori Termometer Hygrometer
Model-Nummer Temperatur og luftfugtighed meter
Skærm Type Digital
Stil Stående Station
Power Type Andre
Mærke Youool
Dropshipping Støtte

Relaterede varer