VRDIOS Læder BDSM Fetish Sex Pisk Slave Tæve Prostitueret SM Hjertet Piske Spank Padle Piske Sex Legetøj For Voksne Cosplay Skam Spil

kr27.48

misc

Varebeskrivelse


VRDIOS BDSM/SM-Sex Sæt Erotisk Legetøj af Voksne Spil, Sex Shop

Funktioner

Materiale: Blødt Læder Stil: 1. Flirt BDSM Tilbehør egnet til Sexet Undertøj. 2. Voksen Sex Legetøj til Kvinder/Mænd/Par/Gay VRDIOS BDSM Pisk kan øge sjov og følelser for par.Bedste gaver til din kæreste

Kære Kunde

Vores BDSM Sex Piske er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.Vi insisterer på at give dig med Høj Kvalitet, produkt og den bedste kundeservice.For det nu med tillid!

Om Pakke

INGEN navn på din pakke!For at beskytte dine personlige oplysninger, vil vi pakke din pakke diskret.Vi garanterer at sende dine produkter i en sikker tilstand.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 3-5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Tilbehør Sæt
keyword2 pagaj bdsm bdsm padle sex padle flogger
keyword1 pisk sex pisk bdsm pisk Endefuld spank
keyword4 Sex Accessories Exotic Accessories Exotic sex toy sex shop sexy shop
keyword6 Bdsm Trældom Begrænsninger sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til par
keyword5 Voksen spil til Voksne Adult sex toy Tilbehør
Køn KVINDER
keyword3 Slave Flirting Sex game Sex products
Model-Nummer sex pisk

Relaterede varer