6STK Uld Ghillie Suit våbendele For Camouflage Sniper Tal Kompatibel Hær World War 2, Sovjetiske Soldat Blokke Legetøj

kr30.02

Model Bygning

Varebeskrivelse


Feature: 1. DIY legetøj, uld usynlighed tøj, der er egnet til militær soldat tal, vil det gøre den militære model mere interessant. 2. Nyt design, god kvalitet, øko-venlige,vil det være en god gave til kid ' s fødselsdag, Jul. 3. Vi vil give pænere pris, hvis du køber den med nogle militærfolk, glæder mig til at shoppe det, tak!Pakage Indhold: 6 STK Ghillie Suit Den optipn '03 med pistol' omfatter 6STK pistol.Bemærkning: uld "Guillie Passer' har ingen prikker, men det er nemt at indsætte arme, bedes du kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål af drift.

Bemærkninger: 1, for at spare høje forsendelsesomkostninger for dig, vil pakken ikke kommer med orginal kasse.Kontakt os for at forhøre sig om prisen for at sende kassen, hvis du har brug for.

2, Hvis produktet glip af delene, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist eller forlader en negativ anmeldelse, så vil vi gøre vores bedste for at løse problemet for dig.Mange tak for dit samarbejde.

Pakning & Forsendelse:

Vi vil pakke din ordre med en høj kvalitet bubble taske og nøje kontrollere hver pakke før forsendelse.Du behøver ikke bekymre dig.

1, Hvis der er særlige omstændigheder, vi vil skibet inden 3 hverdage efter modtagelse af betaling.Shipping oplysninger vil blive opdateret 5-7 arbejdsdage efter pakken er blevet sendt, og du kan begynde at spore din ordre på denne tid.

Den økonomiske hurtig metoder vil ikke give tracking-oplysninger, når pakken afgår fra Kina, skal du vide.

2, Under normale omstændigheder, den parcel, der er transporteret til 15-60 dage (Brasilien er 30-90 dage).

Hvis pakken ikke kan være korrekt deliveryed inden for beskyttelsesperioden, bedes du kontakte os for at forlænge beskyttelsesperioden, eller send igen.

Tilbagebetaling & Retur:

Vi kan refundering indenfor 7 dage, hvis du ikke er tilfreds med varerne.Men du er nødt til at betale retur fragt prisen for pakken, og sikre, at varerne er fuldstændige og påvirker ikke re-salg.

Feedback:

1, Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi håber, at du vil forlade en 5-stjernede positiv anmeldelse og uploade billeder af dit arbejde til at dele din glæde med andre.

2, Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, eller andre behov, så kontakt os inden de forlader en negativ anmeldelse ( 0~3 stjerner), vil vi gøre vores bedste for at løse problemet for dig.Mange tak for dit samarbejde!

Vi håber, at vores produkter vil bringe glæde til dit liv!Glade shopping!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Aldersgruppe > 6 år gammel
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
CE Certifikat
bemærkning uld klud har ingen prikker, men let igennem armen
Model-Nummer HBJLF-6
Køn Unisex
Certificering CE
Operatin nogen spørgsmål, bedes du kontakte os
Plast Type ABS
Mærke Strålende Hjort
Advarsel forhindre børn til at spise de små dele
Stregkode No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion legetøj til børn, gaver til børn
Salg Model Støtte og Engros Drop Shipping
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Materiale Uld
Produkt indhold Som billede
Certifikat Nr. TST2020090533-2EC
Type dele til militære soldater, tilbehør

Relaterede varer