BAOGELA Nye Skull Mænd Ure Militære Silikone Mærke Pirat Hule Se Mænd Lysende Sport Armbåndsur Relogio Masculino

kr154.47

Mænds Ure

Varebeskrivelse


Betaling 1We acceptere www.phyto.dk betalingsmetode 2den betaling hjælp link : http://activities.www.phyto.dk/adcms/help-www.phyto.dk-com/pay_order.php

Forsendelse

1, er Alle elementer, der vil være tre kontrollere, før vi leverer til vores kunde , Pakken vil blive afsendt inden for 3 hverdage efter, at køber betaler for.U sually, Det har brug for 20 - 40 arbejdsdage til forsendelse(ikke omfatter lørdag og søndag , for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere tid).du kan vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

2,Hvis du ikke kan modtage s arcel ,S lejemålet er velkommen til at kontakte os, inden de forlader Negativ og Neutral Feedback,og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Skat

Vi er dedikerede til at give vores produkter ved optimal pris.Køber er ansvarlig for at betale skat, der er involveret,såsom Import Skat,MOMS,osv.Hvis destination er i Brasilien,bedes du give din CPF-eller/og CNPJ, når du afgiver ordren, så for at minimere logistik problem.

Tilbage

1.Hvis produktet ikke er i god stand,bedes du kontakte os først, før du sender varen tilbage til os.Vi vil igen sende udskiftning, så snart modtagelsen af den returnerede pakke.

2.Du bedes returnere det defekte produkt inden for 3 dage efter du har modtaget ordren.

3.Vær returpakken så lille som muligt og vær bagsiden fragt lavere end USD 5,00.

Feedback

Din tilfredshed er vores første prioritet!Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

Hvis du modtager ordren, og det er i god stand, at vi ville være taknemmelig, hvis du vil forlade os 5-stjernede Positiv Feedback for transaktionen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Sag Form Rektangel
Bånd Bredde 20mm
Funktion Lysende
Mærke baogela
Bandet Længde 25cm
Bokse & Sager Materiale Papir
Køn MÆND
Model-Nummer BGL1612
Sagen Tykkelse 16mm
Bevægelse KVARTS
Vandtæthed Dybde 3Bar
Bandet Materiale Type Silikone
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Stil Fashion & Casual
Sag Materiale LEGERING
Oprindelse KN(Oprindelse)
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Dial Diameter 43mm
Lås Type Spænde

Relaterede varer