HF20A hele afsnittet uden blinde kortbølget antenne

kr247.52

misc

Varebeskrivelse


Denne antenne er beskrevet fra udlandet , er denne antenne i udlandet : "meget udbredt i militæret , vand og så videre brug af kommunikation i nødsituationer antenne fortielse , nem at sætte op , ingen debugging , ingen grund til at tune dag Kan arbejde i de 1,5-30mhz hele punkt 0 - 500 km uden blinde vinkler , den effektive afstand og omvendt v-antenne er helt inden for rækkevidde af 1000 kilometer og effektiv kommunikation . "Så tidligt som i 2005 om tildeling af Shenzhen har gjort et par venner, bruge det, jeg bruger også det er et år , er stadig meget nyttigt og praktisk , især for dem, der er i stand til at oprette endnu omvendt v ven , fordi det kan sættes op i forskellige former , kan være vandret , omvendt v, trekant, max linje , boede ud af vinduet og så videre .udendørs erektion, når mere bekvem , let opdages på vejene til den gren over en længde på 0,5 meter over antennen oppe på det, antennens placering kan ikke blive rettet , ikke noget problem , lad gå Raowan antenne \'s\' type er også, Ja, et minut til at få antennen erektion ! !erektion er en god hjælper til udendørs-og radio-stationer oprettet særlige miljø ! ! !

For nylig, opmærksomhed og kærlighed, er denne antenne flere folk , og gøre et tilskud til en ven, der har behov for det !Denne antenne er meget nem at sætte op , en person kan etablere et godt et minut , og antennen er ikke forpligtet til at fejlrette , fra 1,5 mhz - 30mhz stående bølger er meget ideel højde fra jorden er heller ikke strengt nødvendigt, mere end 0,5 meter over jorden kan være arbejdet , udendørs piedestal jeg også gerne bruge det til at lave qso! !På to ord , nemt !

1,atenna længde:20m

2 , nominel effekt : 100w, drift frekvens : 1.5-30mhz, sender STANDBØLGEFORHOLD

4 , som er større og bedre udvalg af partier ring , lad parametre bedre sted oh !Åh, kan modstå høj effekt 200W ( produktion , 200W power for lang tid at gå gennem test ) .

Tak for din støtte , så vi venter.

Batch produktion igen HF20A, for at opfylde alle\'s behov, der er specielt tilpasset parti , en sjælden mulighed for, bemærk !

HF20A største ændring er 2013 edition : brug af brugerdefinerede færdig til at absorbere den belastning , der er mindre , mere smuk, mere fremragende data ( fra testen kan ses bedre ydeevne åh ) .

HF20A kort-bølge i fuld afsnit blind antenne Klassisk fuld HF-afdeling transceiver antenne HF20A er en multi-purpose kort-bølge full-range single-line rejser bølge antenne med høj stråling effektivitet og nem installation.Det kan bruges til personlig portable stationer og midlertidig base stationer i området.Normalt anvendes til at kompensere for tilstedeværelse af NVIS blinde pletter i almindelige antenner.Når kablet er installeret, 25~50W bærbare station kan bruge 0~800km, og 25W køretøjet kan bruge 0~1500km.Når fladskærms træk er indstillet, vises den retning, kommunikation afstanden er længere.I løbet af de år, HF20A antenner har været brugt i militær, forebyggelse af skovbrande, felt udforskning konstruktion, adventure turisme og andre områder.De er billige, har godt brev effekter, og er nemme at bruge, og er meget populære blandt brugerne.For det første, at de parametre: 1, maksimal effekt: 100W gennemsnitlige effekt: 50W 2. Arbejde frekvens: 1.5-30MHZ, SWR 3, standard vibrator: 20 meter 4, vibrator materiale: 1-1.5 mm multi-streng kobber core wire 5, rustfrit stål jorden søm: 2 (self-forudsat) for det Andet, skal du installere den legende og den maksimale signal stråling retning:

Ovenstående 2 er en principskitse af den grundlæggende installation, når HF20A er faktisk rejst.Kan være i enhver højde, enhver form (S type, frame-type ....) Sat, og kan fungere godt i alle dele, der normalt højere højde, jo længere meddelelse afstanden er.HF20A antenne STÅLWIRER test data diagram: HF20A faktiske test SR data diagram, test betingelser: højde 2 meter, magt 100m Fjerde, den faktiske installation tips: 1. Taget er fastsat for en lang tid.Det er ikke nødvendigt at bruge jordspyd under installationen.Forbinde de to hale ender af antenne, og tilslut de to hale ender direkte med en wire.Eller direkte forbinde de to haler direkte, STÅLWIRER værdi er den mest ideelle, enkel og praktisk. (Den grundlæggende betingelse for, at denne antenne til at arbejde er, at 2 haler, skal Indirekte eller direkte løkke til at arbejde) 2. I faktiske udendørs brug, hvis jorden anker, er ikke i god kontakt, skal antennen, der ikke vil danne en løkke, og de STÅLWIRER, der vil være høj, hvilket kan være omvendt.Give jorden anker, lad jorden skabe et godt kredsløb, således at de STÅLWIRER, som vil komme ned.Hvis stenen ikke bruge jordspyd, du kan direkte til De to haler er direkte tilsluttet, og bruges til at danne en "trekant" og anden variant figurer til at arbejde. 3. Generelt, højden af antennen vil påvirke hans stråling effektivitet.Generelt, antenne vil være højere, den stråling, der vil være bedre, er den afstand, vil være langt, og den blinde plet vil være større.Den nederste, den stråling, der er næsten den samme, kommunikation distance er tæt, og den blinde plet er mindre. 4. Længden af vibratoren har en lille effekt på STÅLWIRER.I teorien er, at jo længere vibrator, jo højere stråling effektivitet. 6. Andre deformation arbejde har behov for at blive udviklet af dig. 7. Når du bruger en langsigtet fast brug, er det nødvendigt at gøre anti-rust behandling af skruen.Det kan anvendes med smør til at forhindre, at skruen mod rust og vandtæt.Inde-antenne-enhed, hvilket gør skade)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
El-Type 0
Model-Nummer HF20A
Antallet af Pol 0
Fase 0

Relaterede varer