Jakke Mænd Overtøj Frakke Frakke Fashion Afslappet Fløjlsbukser Ren farve Tynd Unge Foråret Baseball krave Passer MOOWNUC Mandlige MWC 5XL

kr169.23

Jakker & Frakker

Varebeskrivelse


Velkommen Til Vores Butik!

Bemærkninger:Denne størrelse er asian størrelse,ikke USA/Europa-størrelse,standard størrelse,så kan du købe større 2-3 størrelse, når du afgiver bestilling.

Vis Produkt

Vis Detaljer

Forskellige computer-skærm kan vise forskellige farver, selvom det er den samme farve.Så skal du give rimelig farve forskel.

Størrelse(Asian Størrelse)

Størrelsen Beskrivelse

1.På grund af den manuelle måling,kan Der være 1-3cm fejl (1 inch=2.54 cm 1cm=0.39 tommer). 2.Vi bruger Asien størrelse to eller tre størrelse, der er mindre end OS/Euro størrelse. 3.Udfyld din højde og vægt i den rækkefølge, noter,vil vi give dig den rigtige rådgivning.

Forsendelse Politik

1.Vi sender varer ud i løbet af 2-5 dage( arbejdsdage )efter du har foretaget betalingen. 2.Elementer vil ankomme i 7-35 dage til hele verden normalt.Og ankomsttidspunkt også afhænger af nogle faktorer, og de forskellige områder.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Returret

1.Din tilfredshed er vores første prioritet.hvis du ikke er tilfreds med de emner, med enhver årsager, kan det returneres i den originale stand inden 14 dage efter modtagelse,og vi vil tilbyde fuld refundering sammen med shipping cost eller sende erstatning til dig inden for 3 arbejdsdage, så snart vi modtager din retur varer.Men hvis der ikke er problemer med kvaliteten af de varer, de køber, der skal betale for retur-fragten.

Feedback

1.Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter,Bedes du tage et minut til at forlade os din positive feedback. 2.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Ønsker du have en god shopping tid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Almindelig
Overtøj Type Jakker
Ærme Stil Almindelig
Lukning Type Single Breasted
Element Type Overtøj & Frakker
Aftagelig Del INGEN
Dekoration INGEN
Mønster Type Patchwork
Lining Materiale Polyester / Bomuld
Krave O-Hals
Materiale Polyester
Køn MÆND
Model-Nummer NYH1002
Tøj Længde Almindelig
Mærke moownuc
Tykkelse Tynd (Sommer)
Stil Casual
Hætteklædte No
Manchet Stil Konventionelle

Relaterede varer