Elsker Den Smerte, hvid Trøje, der passer USA ciclismo team tøj 2020 mænd shirt med Lange ærmer bib shorts road bike tri dragt MTB

kr182.38

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


Kontakt Os

E-mail:[email protected] 1. Send os dine bedste billeder, og vi kan lave dem for dig. 2. Vi har professionelle designere og mange års erfaringer med produktion. 3. Give gratis design, kan du også med dit logo og ideer, så send dine foretrukne fotos og gratis designs. 4. Lav pris og kort ventetid > 1. Forstå venligst, om størrelsen af de elementer, der er velegnede for dig, køb, så der ikke opstår unødvendige misforståelser efter modtagelsen af varen.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som Vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak!

3. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak (Alle målinger n cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 inch) 4.Du kan blande størrelse, når du blander størrelse,Venligst forlade mig en besked i den rækkefølge, eller du kan kontakte sælgeren for at efterlade en besked, >

Verzending >>

1. Leveringstid: mailing tid er 15-25 arbejdsdage, gratis forsendelse, Hurtig levering 7-15 arbejdsdage (herunder DHL, UPS, EMS ....) 2. Vi håber din vare ankommer i gang, men da det er en international hurtig levering, leveringstiden afhænger i høj grad kurer firma og lokale told (hvis relevant), og er ikke i vores check på alle.Hvis du har problemer med forsendelsen, bedes du kontakte os.Vi er forpligtet til gensidig positiv transaktioner 3. Forsendelse omkostninger, eksklusive forsendelsesomkostninger, handhabung. 4. Give tracking numre kun for registrerede forsendelser sender Vi 6 dage om ugen, undtagen lørdag og helligdage. 6. Pakker afsendes normalt indenfor 1-3 hverdage, og kan være online, efter at betalingen er modtaget (lørdag og Helligdage).Sjældne genstande og store aufträge kan være lidt længere. > 1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med de køb, du kan udveksle varer i en uge, og du skal kontakte os inden for 48 timer efter modtagelsen af dit køb 2. Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping. 3. Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Mænd lavet fejl er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre. 4. For nogen varer,bedes du sende via EMS eller din lokale post, når du sender tilbage. > 1. Køber tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen. 2. Fordi din feedback er meget vigtig for udviklingen af vores virksomhed, er vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut, men dette 1 minut har den mest afgørende betydning for os. 3. Du bedes kontakte os, før eventuelle tvister eller forlader en negativ eller neutral feedback.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


ride en cykel vej cykel tøj
2020 cyklist europæiske union uci
Type
Lynlås Længde Fuld
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Ærme Størrelse korte ærmer
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
mænd cykling jersey sæt bike jersey team
Materiale Elsker Den Smerte, cykling Jersey fastsætter hurtig tør Tights shirt bib shorts
maillot ciclismo equipo ciclismo 2020
USA pro team Bicycle club
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
go pro 2020 cykling
Køn MÆND
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sport Type
Cykel Tøj type
sommer passer til mænd wielerkleding 2020
Funktion
wielertrui roups de ciclismo
Trøjer Materiale 100% Polyester
MTB Triathlon Tights tøj
FRENESI Colombia
Mærke BOESTALK
maiot ciclismo hombre ciclyng sæt
uniforme ciclismo cykling jersey sæt
Model-Nummer Elsker Den Smerte, cykling, Triathlon sports trop mtb jakke tøj cyklist
Sæson Sommer

Relaterede varer