Iltkoncentratoren Husstand Bærbare Små Ilt-Maskine Med Forstøvning Funktion Smart Touch Fjernbetjening

kr1 501.23

misc

Varebeskrivelse


Bemærk venligst nedenfor

1. Købere bør inspicere pakken/varerne omhyggeligt, før du tilmelder modtagelsen af varen.

2. Hvis der er nogen skader,skal du kontakte din lokale DHL.UPS.FEDEX.TNT.EMS til at bede klager og krav eller kontakt os inden for 24 timer.

3. For at beskytte dine genstande og undgå skader fra shipping-processen,når du modtager pakken,bør du kontrollere de elementer, der,hvis alt er ok,så kan du tilmelde dig.Hvis du finder ud af maskinen, er enhver beskadiget,skal du ikke tilmelde dig og klage over det lokale rederi;Derefter tage fotos ved beskadiget maskine og pakke,sender den straks besked til os,vil vi hjælpe dig med at løse problemer.

Betaling & Shipmen

1. Alle varer vil blive afsendt inden for 3-7 arbejdsdage efter modtagelse af betaling(undtagen lørdag og søndag).

2. Din ordre adressen SKAL MATCHE din leveringsadresse, vi har brug for din rigtige telefon NR .for at gøre sikker på, at de elementer, der vil nå til dig.Hvis du ønsker at ændre leveringsadresse,skal du bemærke, at det er i ordre, eller kontakte os.

3. Konto beliggenhed er i Kina.Vi vil sende post til hele Verden,sende varen med DHL.UPS.FEDEX.TNT.EMS.ARAMEX eller Luftpost .

4. Service Transit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,såsom hot salg sæson, og det dårlige vejr,leveringstiden vil blive lidt længere.Især i feriesæsonen.

5. Hvis varen ikke kommer i 60 dage.Bedes du kontakte os på én gang.Vi vil spore forsendelsen, og svare dig så hurtigt som muligt.Vores mål er costomer tilfredshed.

6. Vær opmærksom på, at den internationale skibsfart som regel tage længere tid end indenlandske,som det er basen på shipping service udbyder og skikke.

Om skat & Tillægsgebyr

1. Køberen betale told skat/told.

2. Prisen er ikke inklusiv eventuel told eller told skat,vi er ikke ansvarlig for dette.Du kan kontakte din lokale toldsted, hvor meget det vil være.

3. Hvis dit område er et fjerntliggende område, vil du nødt til at tilføje et særskilt gebyr.

Feedback

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Effekt (W) 10W
Luft Mængde 50m3/h
Spænding (V) 100-240V
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering ROHS
Mærke LANBOSI

Relaterede varer