Tyk og stabil, enkel, dobbelt-lag smedejern te tabel høj kvalitet smedejern soveværelse karnap lys luksus mini-te t

kr458.19

misc

Varebeskrivelse


MASS_TOOL2_T_POSITION_TOP_BEGIN MASS_APP2_T_983_BEGIN nordiske te bord [se mere] ¥100 ¥122 ¥400 ¥280 ¥100 ¥133 ¥780 ¥200 MASS_APP2_T_983_END MASS_TOOL2_T_POSITION_TOP_END

Venlige tips for at opfylde behovene hos alle Taobao venner, stilarter, farver og størrelser af alle vores produkter er

det kan ske i henhold til kundens krav, og det kan også være tilpasset til dig, i henhold til tegninger foreslået af kunden.

1. Alle varer i vores butik er prissat, og vores mål er at gøre lille overskud, men hurtig omsætning og dele strygejern kunst; Tak

2. For at gøre hver eneste kunde købe gode varer, er vores produkter er alle købt af kunder.Produktion.Undertiden på grund af mangel på materialer, og andre faktorer, leveringstiden er normalt at modtage din betaling ikke mere end 10 dage efter betalingen, bedes du tilgive mig, hvis du vil have de varer i en fart, forklar os på forhånd.

3. Vores produkter er alle lavet i hånden, så de er mere kostbare.Det er naturligvis lavet i hånden, så du de modtagne varer kan være lidt forskellig fra størrelsen af de produkter, vi har markeret.

4. Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, før du køber, kontakt venligst kundeservice først, indtil du ved, om produktet, så de ikke fører forårsage unødvendige misforståelser

5. Vores butik er forpligtet til at mængden af college indgangen undersøgelse, der er fri for skader under transport og altid tjener rettigheder og interesser af kunder.Når det kommer frem, hvis transport er beskadiget ved et uheld, eller hvis du har nogen utilfredshed eller er i tvivl om de varer, bedes du kontakte vores butik så hurtigt som muligt.Vi vil gøre vores bedste for at sikre deres interesser og oprigtigt løse problemet for dig.

6. Alle varer i vores butik er taget i art.På grund belysning og skyde problemer, der kan være nogle i form og billeder.Forstå venligst, at nogle fejl.

7. Efter-salg service kontakt nummer 15396588006

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Strukturelle proces metal Craft
Form RUNDE
om at levere til døren levering ovenpå
Ramme metal skelet
Med Opbevaring Ja
Installation metode Selvstændig
Der Er Trukket Tilbage No
Gældende Lejligheder stue
Relevant aldersgruppe Voksen
om at samle Klar
Foldede No
Materiale Træ
Træ Stil Massivt Træ
Egenskaber Double-Layer
hardware tilbehør beskrivelse små skruer
kant-striber ingen
Produkt Kategori te-Bordet
foldbar NEJ.
Tabel materiale jernplade
Udseende Antik
hjørne form af te tabel RUNDE
Størrelse simple
Handel attribut Indenlandske handel
Med Ruller Ja
maling høj temperatur til bagning v
oprindelsessted Jern
Stil Minimalistisk, Moderne
Model-Nummer YY32730

Relaterede varer