Tabel bakke for bambus seng, bord med sammenklappelige ben, Naturlige, 50x30x23 cm

kr228.41

misc

Varebeskrivelse


Tabel bakke for bamboo bed

✅Elsker du morgenmad i weekenden i seng, men har ikke fundet den rigtige måde at gøre det på?Vi har løsningen!Denne smukke bakke, vil forsøde din tid til morgenmad.Med klapben du kan ligge ned, selv lidt mere.Dette vil gøre din morgenmad en uforglemmelig oplevelse.Skuffe benene kan foldes og bruges nemt til at bruge som en hånd skuffe.

⭐Når foldet, vil det også være en pålidelig platform på natbordet, for eksempel.Lavet med solid bambus træ, dette magasin vil være centrum for opmærksomhed.Magasinet har to behagelige håndtag og en lidt højere kant.

✅Bambus er en miljøvenlig og bruges som råvarer, fordi det er græs, ikke træ.Bambus producerer skud hvert år, og er høstet efter 3 eller 5 år.Bliver hurtigt vedvarende, det giver et positivt alternativ til de traditionelle løvtræ.Sikker: den hævede kant forhindrer, skåle, tallerkner eller kopper fra at falde ud.

⭐2 i 1, tjener bakke, og bed skuffe.Vægt: 1.30 Kg.Let at rengøre og modstandsdygtig overfor fugt.Ideel til seng og sofa sammenklappelige ben.Med 2 håndtag og ramme på 1,5 cm bredde | Nem at rengøre.Denne smukke bakke er ridsefast og er designet til at bringe din partner morgenmad tilbage i seng.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke Vi Houseware
Specifikke Anvendelse Udendørs Bord
Oprindelse AU(Oprindelse)
Almindelig Brug Udendørs Møbler

Relaterede varer