Japansk offentlig sort folde sort 440c58HRC høj hårdhed udendørs livreddende dykning kniv skarp taktisk folde kniv

kr84.06

Håndværktøj

Varebeskrivelse


Køb vejledningen Kære venner køber, bedes du læse vores erklæring omhyggeligt, før du køber. 1. Vil der være lille farve forskel på grund af forskellige partier af produkter, men vi vil styre afvigelse på 5%.Kameraet tager billeder og lys-intensitet vil også have farve forskel, bedes du tager produktet i den form som standard. 2. På grund af produktets egenskaber, vil vi imødekomme efterspørgslen på markedet.Vi vil designe og tilføje logo eller ikke tilføje produktet logo på produktet.Der henvises til det faktiske produkt er modtaget.Hvis du tankerne vores design, skal du ikke købe. 3. Kontakt venligst kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål, før købet.Længde: 23CM Klinge længde: 9.3 CM Håndtag længde: 11,2 CM Blad bredde: 3,8 CM Blade tykkelse: 3 mm Klinge materiale: 440C Håndtag materiale: palisander kobber chicken wing Hårdhed: 58HRC Overflade behandling: spejl sten vask Kniv dæksel: nylon bøsning Vægt (med emballage) : 340g En skarp kniv, den bedste camping selvhjælp værktøj, Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.gældende mennesker: anbefales ikke til mindreårige til at købe og bruge, skal der være en opsyn af en voksen, når de bruger, bedes du give den korrekte kanal efter køb eller samling, og så videre, Som kameraets vinkel og justere lyset, at der vil være forskelle i billedet, hvis du har brug for til at bestemme, hvilke produkter, bedes du kontakte os.Ellers er fremherskende i form Bemærk

1 .Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2 .Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilke yderligere omkostninger med være før til at byde/købe.

Forsendelse

1. Betingelser for Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Elementer er kun afsendt, når betalingen er bekræftet.

2. Rederier:

Vi støtter overførsel af "Kina er Registreret luftpost" "Hongkong Air Mail" "EMS""UPS" "DHL" og så videre.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis du ikke er tilfreds

med de elementer, du bestilte, skal du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Politik for refundering

Exchange kun, hvis det punkt, du køber fra os, der er helt forskellige fra os, kan du bede en forandring til det.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Multi Kniv
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Model-Nummer C-xzd27
Bladmateriale 440
Håndtag Materiale micarta
Mærke PEGASI

Relaterede varer