3Mx 3M 300LED vandtæt Udendørs LED controller Jul Dekorative String Fe Gardin Guirlander Part Lys AC110V-220V

kr151.12

LED-Belysning

Varebeskrivelse


LED mængde. 300pcs LED string: 12pcs strenge, 25 lampe pærer pr string Farve.Kold Hvid / Varm hvid(Hvis du ønsker en anden farve, så send os besked!) Input spænding: 110V/220V vores standard er 220V EU stik,hvis du ønsker 110V-stik,kan du efterlade os en besked, når du bestiller,tak Skifte controller.8 typer af tilstande Kombination inwaves sekventiel slo glo jagter/flash langsom fade blinke konstant, Stik til controller: 60 cm Størrelse:3Mx3M Kobberfarvet wire+Plast cover Produkt Features:

Meget udbredt i Lejligheder: bar, hotel, værelser, udsigt til have, torv, gade, garage, bil -, motorcykel -, produkt skilte og festival belysning...

Nem at montere på de fleste overflader, Glas, Træ, Metal og Plast

Høj kvalitet og lang levetid for indendørs og udendørs brug

Lavt strømforbrug med lyse farver

Energieffektive, stort set ingen vedligeholdelse

Plug and play, nem at betjene

Perfekt til Jul vindue display, party, fødselsdag, bryllup og mange andre ferie og festival belysning

Bemærkninger:

EU, den afrikanske union, det forenede KONGERIGE eller USA plug er for dit valg.

Hvis du ønsker en anden farve fra billederne, kan du efterlade en besked først.

Hvis du har spørgsmål om betaling, levering eller andre, så lad mig det vide.

Meddelelser.

1. Selv om de fleste af vores lys kan anvendes udendørs, i de mest ekstreme betingelser, er det stadig vigtigt at beskytte den strømforsyning og controller, især i regn eller sne.

2. Den strøm spænding er tilladt at svinge fra +10% og -10%.Hvis den spænding, der er ud over de nævnte omfang, lys ville forkorte batteriets levetid, selv være slukkede eller brændte ud.

3. På grund af de forskellige visuelle effekter fra forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billedet her

Forsendelse Detaljer:

1. Varen vil blive leveret indenfor 2-3 dage efter modtaget betaling.

2. Sørg for din leveringsadresse er rigtige, når du afgiver ordren.Vi er ikke ansvarlige for tabt pakke, der er forårsaget af forkert eller ikke kan leveres adresse.

3. Vi sender post via Kina post, EMS, DHL, UPS, TNT, FedEx eller Privat linje.

4. Varen vil blive afsendt fra Shenzhen eller Shanghai, Kina, med tracking nummer, nåede de fleste lande indenfor 7-15 dage med DHL/UPS/FedEx/TNT.

5. For at gøre sikker du modtager lys, med skattefrit eller lavere skat på import, vil vi erklære det som en "gave" med en lavere værdi, end du har betalt faktisk.Og denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale. 6. Hvis du er fra Brasilien, og har valgt UPS, FedEx, DHL eller TNT, skal du give CPF-nummer eller CNPJ nummer.Hvis ikke, har vi ikke kan levere forsendelsen.

Gratis forsendelse.

1. Under 2KG er gratis forsendelse via Kina Post Air-Mail.Hvis du har brug for det hurtigst muligt, vælg venligst et andet luftfartsselskab.

2. For ekspedition gnidningsløst og hurtigt, vi kan levere varer via en anden kurer/transportøren, og vores beslutning er endelig effektiv.

3.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

4.Enhver import opkræve gebyrer er købers ansvar.

5.Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen, kan du kontakte os og vi vil hjælpe dig med at løse problemet i legitim måde.

Returret.

1. Hvis produktet, du har modtaget har nogen fejl eller et problem, så kontakt os for en ombytning eller tilbagebetaling så hurtigt som muligt.

2. Hvis varen er defekt i 90 dage, vil vi sende dig en erstatning eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Og køber tager på returnering af gebyr.Vi vil være ansvarlig for at gensende gebyr.

3. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare, men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr, der for frem og tilbage fragt.

4. Du bedes returnere Defekte varer inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal angive oplysninger i pakken.VI DÆKKER IKKE GENSTANDE MED EN UDLØBET GARANTI.

5. Menneskeskabte fejl, er ikke garanteret, såsom brudt, og crash.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Brug Ferie
Spænding 110v-250v
farve Klar
Er Pærer I Prisen Ja
Mærke NoEnName_Null
Certificering ce
Strømkilde AC
Musik INGEN
Belysning Afstand 6-10m

Relaterede varer