Kvinder Japansk Bløde søster Navy krave Søde Harajuku Anime Pige Karakter Print Fleece Løs Pullovere Casual Lang Sweatshirts

kr178.66

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


Tilstand: Brand new

Style: Sød/Mode stil

Pakken indeholdt: Et stykke pullover

Tag

Størrelse Længde Bryst, Skulder Ærme Længde cm | inch cm | inch cm | inch cm | tommer En Størrelse 61cm | 24.0" 130cm | 51 .0" 60cm | 23.6" 45cm | 17.7'

*Bemærk: Denne beklædning dimensionering information er kun til reference.

Kroppens former, målinger og specifikke designs kan variere lidt i størrelse.

Item farve, der vises på billederne kan være lidt forskellige fra de rigtige, da edb-skærme er ikke kalibreret på samme måde. (Måling forskel fra 1 - 3cm,pls sørg for at tjekke din krop måling virkelig passer til dette sæt.

1. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter af deres land.

2. Hurtig forsendelse ~

Du kan vælge EMS/DHL eller andre udtrykkelige virksomheden.Hvis du skal sende din ordre via express,bedes du kontakte os!

Hvis din ordre beløb er over $150, vil vi skibet med EMS/ DHL/UPS gratis , plesae kontakt os for at se, hvis dit land ikke er på listen!Unfortunatley, vi ikke kan gøre det for Afrika, Sydamerika og andre Fjerntliggende Områder.

1. Din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, og vi ville elske det, hvis du kan lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig et øjeblik, og din feedback er meget værdifuld for os, og vi er meget taknemmelige for det.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback .Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, du måtte have, så hurtigt som muligt.

4. God købere , der forlader 4/5 stjernede feedback og aldrig åbne en tvist uden at spørge os først, kan nyde en gratis gave, og få en no køb grænse kupon hver måned.Men en dårlig køber vil blive tilføjet til sort liste, og vi vil aldrig gøre yderligere forretninger med dig.En dårlig køber er en person, der efterlader klager, er udtryk for misbrug, lukkede minded og problematisk.Det er meget sjældent men som vi elsker vores kunder og har til formål at yde den bedste service vi kan.

-Asian dimensionering er mindre end US/EU-størrelse.Sørg for at holde dette i tankerne, når du bestiller.Husk at tjekke størrelsen måling igen, før du bestiller, hvis du bestiller en forkert størrelse, dette er ikke sælgers skyld, og du kan ikke blive refunderet.

-Sizing metode, vi bruger (S/M/L/XL) er forskellige i hvert land, så sørg for at følge størrelse målinger snarere end størrelsen navn præcist.Tjek venligst at det klart og tydeligt i produktets beskrivelse, eller kontakt os, hvis du er i tvivl.

-Vi støtter drop shipping og engros , kan du kontakte os for mere information.

-Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

-Vi markere pakken som en GAVE at få en lavere pris for dig, hvis dette sker.

1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse.Hvis du har et problem, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist.Vi vil forsøge at sortere dit problem først.

2. Den forsendelsesgebyr tilføjet på varer refunderes ikke, og kunden skal være ansvarlig for alle omkostninger ved returnering, og reshipping.

3. Alle returnerede varer skal være i deres oprindelige tilstand, herunder kasse og tilbehør, der fulgte med det.Returnering af en defekt vare, vil ikke være garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

4. Du bedes returnere dine varer med post, luftpost, og vælg en forsendelse måde, som skibet prisen er rimelig, når du sender en vare retur.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Preppy stil/Mode stil/Japansk stil
Ærme Længde(cm) Fuld
Mønster Type Karakter
Tøj Længde lang
Vægt 450
Krave Matros Krave
Køn KVINDER
Model-Nummer 19020501
Type Pullovere
Stof Type Fleece
Hætteklædte No
Element Type Hættetrøjer
Mærke Adomoe
Ærme Stil Drop-skulder
Materiale Bomuld

Relaterede varer