Body Wave Bundter #27 Honning Blonde Brasilianske menneskehår Bundter Human Hair Extension Non-remy Spekulerer pige

kr404.84

misc

Varebeskrivelse


Vis Produkt

Kunde Vise

Produkt størrelse og Måling

Normalt er vores hår vægt 95g-100g.Hvis du ønsker fuld hoved, 4 bundter er nødvendigt især håret længde er over 20 tommer.Bemærk strække hår, især bølget og krøllet hår, når du måle hår som den følgende måling billede.

100% menneskehår Certificering

Underligt pige Hår,Sunde neglebånd ingen virvar lang levetid

Hvordan til at Vaske Hår Bundter

Trin 1: Sæt håret i varmt vand og skyl det.Trin 2: Anvend nogle shampoo og vaske hår.Husk at bruge dine fingre til at rede håret eller bruge bred tand kam til at rede håret.Trin 3: Skyl shampooen godt.Trin 4: Påfør nogle balsam i håret, og derefter betingelser er det cirka 20 minutter.Trin 5: Rinse balsam godt og rulle håret med håndklæde eller en gammel T-shirt til at løse vandet.Trin 6: Brug den fugt eller olie til at holde håret fra tørhed.Ikke sætte håret under solen og tørre den af med den naturlige luft.BEMÆRK: du Må ikke bruge shampoo til krøllet hår så ofte.Dyb tilstand, den krøllede hår godt.Du kan bruge Elastin og olie til at holde det krøllet hår hoppepude.

FAQ

Q1: Kan håret blive glattet eller krøllet?

En: Ja.Brug en flad jern/mere lige eller tang, så tøv ikke overstige 150C, selv når de er monteret, men som med dit eget hår, brug aldrig varmt værktøjer for ofte, og du må ikke gøre det for ofte, eller håret bliver let at få tørt og filtret.

Q2. Hvorfor er håret let komme til at vikle?

A: grunden til, at håret filtrede som følgende grunde, og du skal undgå sammenfiltrede som følgende. 1. Dit hår bundter kan virvaret på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand, klor og ikke kæmning(bred tand kommer for krop bølge, lige hår, finger kam til krøllet hår) ud af dit hår dagligt. 2. Sørg for at vask&tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre.Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Spørgsmål 3: Hvorfor er mit hår bliver kaste?

A: Du skal ikke bruge en kam til at børste krøllet hår, som bare kører med fingrene forsigtigt; brug en bred tand kam til lige eller body wave stil.Efter vask, glæde sygeplejerske håret med nogle hår olie, og håret vil være silke og blød.

Spørgsmål 4: Hvilken type af hår pleje produkter skal jeg bruge?

A: Brug en god kvalitet shampoo og conditioner, konditionering dit hår er meget vigtig for at holde det blødt og medgørligt.Og du kan bruge produkter som gel og hårspray for at holde den krølle på plads, men sørg for at vaske dit hår og ikke forlade i, at der varer i lang tid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Hair Extension Type Vævning
Materiale Kvalitet Non-remy Hår
Hår Skud Maskinen Dobbelt Skud
Mærke Wonder girl
Hår Farve #27 Honning Blond
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kan Blive Permanentet Ja
Materiale Den Menneskelige Hår
Velegnet Døende Farver INGEN
Tekstur Body Wave
Hår Materiale 100% Menneske Hår
Hår Stil Kroppen Bølge Hår Bundter
Kemisk Behandling Farvet
Længste Hår Andel >=5%
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår

Relaterede varer