Pæne Drenge N K T 5D Kpop Team Diamant-Maleri, Broderi Cross Stitch Rhinestones Mosaik Art Wall i Hjemmet Indretning

kr84.55

Nål Arts & Crafts

Varebeskrivelse


Specifikation

*Materiale: Rhinestone+Lærred *Farve: Som foto *Størrelse: Tilpas er til rådighed *Øvelser: Fuld runde bor, med ekstra 30% diamond *Bemærk: Dette punkt uden ramme.

Funktioner

*Teknologi: Maling med diamond af dig selv, og ikke et færdigt maleri. *Hvordan til at vælge størrelse og tilpassede foto: 1.Form,størrelse,mønster giver tilpas.Vælg den stor og høj kvalitet billede, ikke sløret og pixelleret. 2.De større af ansigt ration i foto, over effekten er mere klar. 3.Den større størrelse,jo bedre effekt.

Produkt Skærm

FAQ

*1.Hvor er dine varer afsendt fra?Kina *2.Hvor har du skib til?Vi støtter worldwide shipping og gratis forsendelse til de fleste lande. *3.Hvor længe skal jeg vente, indtil min ordre er sendt ud?Lagervare vil sende ud inden for 3 arbejdsdage.Tilpas rækkefølgen tager omkring 3 hverdage at behandle i vores fabrik, og derefter sendt ud. *4.Hvornår vil jeg modtage min ordre efter ordre?Standard shipping tager typisk 2-4 uger, og afhængigt af hvor hurtigt toldvæsenet i dit land proces pakker.Det for under USD$5 kan sende af cainiao super globale økonomi, det tager ca 35-55 dage, og afhængigt af detaljerede destintion land. *5.Hvordan til at gøre diamant maleri? 1).Tjek koden antallet af diamanter, og de tilsvarende symbol; 2).Riv en del af beskyttende hinde, der dækker lærred,er det ikke alle,fordi den lim på lærred vil blive beskidte og miste sin viskositet.Ryst diamant forsigtigt, så 5D side vender op. 3).Dyp din pen med voks.Dette hjælper diamant holde sig til pennen for at samle dem op. 4).Stick diamanter på det tilsvarende symbol på lærredet ved pennen; 5).Efter malede områder, der er holdt med diamanter, justere kanten af diamanter ved lineal til at regulere diamanter pænt, og tryk derefter på diamanter korrekt for at gøre den fast, sætter det under madrassen eller tunge bøger på toppen; 6).Sæt diamant maleri i en egnet ramme, hvis det er nødvendigt.Gaver til elskede dem eller hængende på at gøre dit hus gnistre.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Ydre Emballage PAPIRPOSE
Materiale Lærred
Stil i kinesisk stil
Indsætte Område Fuld
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Form Single
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ramme No
Mønster Type PORTRÆT
Sæt Type Ja
Type Engroshandel No
Bruger Malerier
Diamond-Form RUNDE
håndværk Håndværk
Antal Farver 1-30
Model-Nummer DP11220909

Relaterede varer