Crucial Ballistix Sport DDR3 4GB 8GB 1333MHz 1600MHz DDR3-1333 PC3-10600 ddr3-1600 PC3-12800 1,5 V 240pin DIMM-desktop memroy

kr95.91

Varebeskrivelse


Generelle oplysninger

Ram-Mærke

Afgørende

Anvendelse

Desktop

Type

DDR3

Kapacitet

4GB/8GB

Hukommelse Hastighed

1333MHz /1600MHz

Interface Type

240pin

Hukommelse Stik

DIMM -

Chipset Mærke

Kingston

Hukommelse Kanal

Enkelt Kanal/Dual Channel

CAS Latency

CL

Kombination form

Single

Spænding

1,5 V

Funktioner

Ikke bufferet

Funktion

Ikke-ECC

Pakke

Ja

Garanti

Et Års Garanti

4GB1333MHz

4GB/8GB 1600MHz

Bemærk venligst: for At undgå uærlig køber returnere deres egen defekte dele snydt os Alle de varer, som vi har solgt de serienumre, der registreres og usynlige sikkerhed markeringer tilføjet.Restitutioner vil kun blive givet, hvis den sikkerhed, mark og serienumre match ved returnering.Hvis du har problemer med et produkt, skal du ikke åbne en sag, før du kontakter os.Efterlad en www.phyto.dk besked og vi vil løse problemet internt, så snart vi kan. 1, Punkt vil blive testet før skib, vil det være i god stand, hvis der er nogle problemer med varen, er du velkommen til at kontakte os. 2, Garanti for 1 år, 7 dages retur for den ikke-arbejdende poster, undtagen brudt, styrtede fragt.Køber betaler for tilbagevenden shipping gebyr. 3, sørg for at varen er kompatibel til din model inden bestilling.No return for uforenelige størrelser. 4,Hvis den er undertegnet eller stick fjernet, er ingen garanti. - Vi plejer at bruge Kina Post Air Mail(gratis forsendelse).Kontakt os, hvis du ønsker at bruge andre kurer, som DHL, UPS, TNT, EMS.Du kommer til at betale ekstra gebyr.Vil vi give dig tracking nummer efter sendt ud.

- Leverer vi kun til FOR registrerede adresse.Så vær sikre din adresse i ORDEN, er korrekte og gyldige.Sørg for at forlade det korrekte telefonnummer, når du udfylder din køber oplysninger. - Vi sender pakken i 5 arbejdsdag efter modtagelse af ryddet betaling.

-.Du kan kontrollere de varer, hvor det er i transit gennem tracking NR .Feedback - Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. - Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Punkt Betingelse anvendes
Køling Fin Ja
Hukommelse Spænding 1,5 V
Hukommelse Frekvens 1600 MHz
Funktion IKKE-ECC
Mærke Galaird
Anvendelse Desktop
Pakke No
Type DDR3
Garanti Tre år
Frekvens 1333MHz

Relaterede varer