EMS Termisk Hals Løfte og Stramme Electric Massager Mikro-aktuelle Rynke Remover LED Foton Ansigt Skønhed Enhed til Kvinde

kr157.51

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelse

Dette produkt er en farve, lys, skønhed instrument, der kan rense huden, EMS pleje, varm fugtgivende, og integrere positive ioner + negative ioner + høj frekvens vibration + red light + blåt lys + grønt lys i kroppen. ★ Positive og negative ioner: ved Hjælp af princippet om positiv og negativ ladning-ioner til at tiltrække hinanden, dybe porer og snavs, som kan eksporteres via biologiske aktuelle og rengøres grundigt; den skønhed ingredienser, der er trængt ind i bunden af muskel ved ion-introduktion. ★ Vibration: Brug af mekaniske vibrationer og spænding stimulation for at gøre den menneskelige hud stram, øge sin egen elasticitet, og øge metabolismen af huden. ★ Varme: Varme massage fremmer absorbering, så tekstur af huden er strakt og huden bliver fyldigere. ★ Tre Farve LED Foton Terapi Rødt lys: der kan trænge igennem huden dybt til bunden af huden, puste nyt liv i collagen-aktivitet, forbedre sløvhed, reducere fine linjer og rynker Blå lys: Det kan fremme syntesen af kollagen, aktivere hud, stramme løs hud, smalle porerne, og forbedre fedtet hud, sensitiv hud og acne muskel.Grønt lys: Det kan forbedre den alternerende funktion af cellen ilt udnyttelse, fremme mikrocirkulationen af kroppens overflade, skraber lymfeknuder og ødem, og på samme tid har den virkning af beroligende huden og balancerende og beroligende.

Funktioner

Ren Hud Lysere Tilstand * Rent skrald dybt i porerne for at opnå effekten af faldende porer, lyse pletter og acne, og løse kedelig og kedelig hud.EMS sygepleje-Tilstand * Fuldt indføre hudpleje produkter til at forbedre hudens aktivitet og opnå effekten af hvidtning og foryngende hud og rynker.Varm fugtgivende mode * Varme massage fremmer hudens cirkulation, forbedrer hudens fasthed og elasticitet, der holder hud i den bedste tilstand for en lang tid, og genopretter hudens udstråling og vitalitet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Standard Spænding 110V(不含)-220V(不含)
Mærke LURNOFY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal
Strømkilde Genopladeligt Batteri

Relaterede varer