Væggen Nedsivning Reparation Indsætte tagbeklædningen Salve Fugemasse Konstruktion Imprægnering Agent 30 ml/100 ml Dropshipping

kr18.30

misc

Varebeskrivelse


Væggen Nedsivning Reparation Indsætte Tagbeklædningen Salve Fugemasse Konstruktion Imprægnering Agent

Funktion:

1. Polymer copolymer materiale: vandtæt agent er lavet af polymer copolymer, som er holdbar.

2. Let at løse: imprægnering agent kan løse problemerne med vand nedsivning på vindueskarmen, vand nedsivning i toilet, imprægnering af væggen, og udsivning af den ydre mur.

3. Forholdsregler ved brug: rengør bunden overflade, inden byggeriet for at sikre, at grundlaget for at overfladen er tør og fri for støv.Hvis der er en revne (det anbefales at reparere med fugemasse mere end 2 mm, og derefter bruge imprægnering agent.

4. Form af vandtæt lag: spray eller påfør imprægnering agent direkte på overfladen af keramiske fliser, gulvet fliser, fliser, osv.indtil imprægnering agent trænger ind i basen lag.Efter et par minutter.Når der ikke er vand på overfladen, spray tre gange for at øge effekten.Efter hærdning i 24-48 timer, et vandtæt lag vil blive dannet, og den vandtætte lag vil styrke med tiden

Specifikation:

Materiale: polymer copolymer

Produkt størrelse: 10.5*2.7 cm/4.13*1.06", 14.5*3,8 cm/5.71*1.5"

Kapacitet: 30 ml, 100 ml

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Nedsivning Reparation Pasta

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer