2STK V450HR CNC Elektronisk Udstyr, T-MAX Batteri 1,2 V Ni-MH Genopladeligt Batteri, Fremstillet i Tyskland

kr61.97

Batterier

Varebeskrivelse


2STK V450HR CNC Elektronisk Udstyr, T-MAX Batteri 1,2 V Ni-MH Genopladeligt Batteri Lavet i Tyskland Model: V450HR

Spænding : 1,2 V

Nominel kapacitet : 450mAh

Størrelse : 34*24*4.5 mm

Vægt :25g

Firmaprofil :

Tid der er gået, siden 1996, vi har haft fokus på fremme af verdens banebrydende batteri-produkter og-teknologier i mere end 20 år.

Batteri-energi-teknologi er genial, og markedet ændrer sig med hver dag, der går.For bedre at kunne arve og innovere, vi har importeret batterier mere end 6000 Varenumre på lager.Produktet bruger dække den militære, kommercielle, industrielle og civile sektorer.

I tillæg til den agent salg af verdens første online brand batterier, vi har også OEM, ODM-produkter dybt serviceydelser, teknologi, mere professionelle.

Efter flere års efterforskning og praksis af batteriet energiteknologi og vedvarende forfølgelse af den kvalitet, vi har vundet støtte og bekræftelse af mange kolleger i branchen og enestående kunder, og har vundet et godt ry og omdømme i udviklingen af industrien.

Vi er dybt beærede over for dette, og udtrykke vores oprigtige tak!

General Manager: Joen

Tips:

1. Mange tak for at købe vores produkter.For at sikre, at du kan modtage varerne så hurtigt som muligt, vil vi arrangere forsendelse inden for to arbejdsdage efter betaling.

2. Når du modtager varen, bedes du bruger det i henhold til den oprindelige tekniske forhold, ingen skader eller forkert brug, være opmærksom på sikkerheden og undgå skader.

3. Hvis du finder nogen fejl i produktet, bedes du kontakte os på ethvert tidspunkt inden for 7 dage efter modtagelse af varerne, vil vi løse det for dig så hurtigt som muligt.

4. Vi vil ikke være ansvarlig for nogen tab eller skader, der er forårsaget af menneskelige årsager.Hvis det ikke er egnet til brug, som du har købt, vil vi refundere til dig så hurtigt som muligt, uden at påvirke det andet salg.Men fragt betales af køber.

5. Igen, vi vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed til dig for din tillid og forståelse.Vi ønsker dig sundhed, lykke og alt det bedste!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Nominel Kapacitet 450mAh
Type NI-MH
Oprindelse DE(Oprindelse)
Mærke CAMFM
Batteri Nummer 1
Udskiftning Af Batteri Ja
Sæt Type Kun Batterier
Størrelse Other
Bundt Bundt 1
Model-Nummer V450HR

Relaterede varer