USB-Genopladelige Rustfrit Stål Automatisk Elektrisk Vin Oplukker Proptrækker Med Folie Cutter Og Vakuum Prop

kr143.61

misc

Varebeskrivelse


USB-Genopladelige Rustfrit Stål Automatisk Elektrisk Vin Oplukker Proptrækker + Folie Cutter

Denne elektriske vin oplukker vil være et nyttigt redskab til fest, bryllup, banket og andre vigtige lejligheder.Det har trykknap til nem betjening og hurtig åbning.USB-genopladelige vin oplukker er meget praktisk at bruge, fantastisk til hjem, restaurant, hotel, pub, m.m.

Funktioner: Rustfrit stål vin oplukker er blank, anti-rust, holdbare og komfortable greb.Gennemsigtig shell i bunden gør åbningen proces usynlig, kan du se gennem mekanisme og nyde glæde af åbningen.Folie cutter er nem at betjene, det fjerner sæl i sekunder.Den vin oplukker vil vise blåt lys, når du åbner flasken cup og rødt lys, når løsne proppen.Indbygget, genopladeligt batteri, vin oplukker kan åbne op til 30 flasker konstant, når den er fuldt opladet.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Rustfrit Stål

Farve: Sølv

Spænding: AC 100-240V 50/60Hz

Størrelse: ca. 19.5*4,5 cm/7.68*1.77 i

Vægt: ca. 423g / 14.9 oz

Pakke Liste:

1 * Elektrisk Vin Oplukker

1 * Folie Cutter

1 * USB-Kabel

Bemærk:

1. Tillad 0-2cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

Betjeningsvejledning: 1. Læg folie cutter på låget, tryk på folien skærer med den ene hånd, og drej flasken med den anden hånd.Folien fjernes nemt.

2. Tryk på flasken med den ene hånd og tage vin oplukker med den anden hånd, derefter låget på flasken lodret.

3. Tryk på for at åbne tasten, tryk ned åbneren lidt, kork vil blive trukket ud efter 5~6 sekunder, så vil det automatisk stoppe.

4. Tag åbneren, og tryk på kork løsne nøgle, vil proppen løsnes efter 5~6 sekunder, så hele processen er færdig.

Om Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.phyto.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion Øko-Venligt
Mærke EECOO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Oplukkere
Oplukkere Type Rødvin
Model-Nummer Elektrisk Vin Oplukker
Metal Type Rustfrit Stål

Relaterede varer