40pc/4.5x3cm DIY Børn hovedbeklædning Accessories, Denim Crown Kawaii Børn Patch til Baby Beklædningsgenstand Tilbehør

kr24.81

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


Beskrivelse Mængde af Blandet Farve:4-0 stykker (hver farve 10stk) Mængde af den Valgte Farve: 40 stykker af en ENKELT Farve eller Kunde, der er nævnt farve og mængde, der er til rådighed, pls venlig at efterlade besked.Antal: 40pcs/lot-Størrelse: about4.5x3 cm Materiale:Denim stof på Grund af fotografiske tekniske og belysning problem, billeder hændelse en lille smule chromatism sammenligne med de Faktiske produkter.Vær opmærksom på det!!Tak Detalje foto

Betaling

1.Vi accepterer, T/T. ESCROW.

2.Vi er ikke ansvarlige for nogen lokale told eller skat, af deres land.Den fri fragt pris er ikke herunder Import-skatter og afgifter.

FORSENDELSE

1.Fuld betaling skal være foretaget, før vores forsendelse.og vi vil sende dig lastbilkørsel IKKE efter sende produkterne.

2. Sørg for, at du forlod os-Adresse / Telefonnummer (mobil) /Postnummer er korrekte.Vi ville ikke ansvarlig for forkert adresse/mobilnummer.

3. Registerd mail har brug for 15-35days (inkluderer ikke lørdag og søndag) nå frem til køber (remote regionen har brug for flere dage).Vær tålmodig.Dette er, afhænger af den laveste pris og den pris(Gratis Fragt) ! 4.Til russiske land

FEEDBACK

Hvis du har nogen spørgsmål.Tøv ikke med at kontakte os.

Du må ikke forlade os, Negativ eller Neutral feedback på tilfældige !.Tak

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer D1016
Størrelse 4.5x3cm
Technics Applicerede
Stil Stick-On
Funktion Øko-Venligt
Mærke GZULA
Produkt Type Patches

Relaterede varer