Australien Vida Glød ANTI Glykering Kollagen Pulver Skønhed Supplement Biotin C-Vitamin og Curcumin for Kvinder, Sund, Ungdommelig Hud

kr395.78

misc

Varebeskrivelse


Formuleret med en blanding af naturlige antioxidant og anti-glycant ingredienser, Vida Glød Anti-G-Okse, der hjælper til at støtte kroppen mod skadelige miljø-og livsstilsmæssige faktorer, der påvirker cellulære sundhed.

Aldring begynder på cellulær niveau og kan fremskyndes, som et resultat af dybereliggende forhold, herunder oxidativ stress og glycosylering.

Oxidativ stress er en tilstand, der opstår når vores kroppe er overbebyrdede og i ligevægt, ved at udsættelse for frie radikaler fra stråling, forurening, pesticider, røg og lidt mad.Når frie radikaler overmande af antioxidanter i kroppen, begynder de at beskadige væv, DNA og proteiner.At oxidativt stress nedbryder kollagen, der forårsager betændelse og fører til for tidlig tegn på aldring, herunder ujævn hud tone og tekstur.

Glycosylering er en proces, hvor overskydende sukker i systemet, der binder sig til fedt og proteiner, skabe forbindelser, der kaldes Aldre.Den sammensatte årsager proteiner, som kollagen og elastin, der er ansvarlige for en ungdommelig teint, at blive stiv, misdannede, misfarvede, svage og mindre smidig.

Som de bygger op i kroppen, Aldre skade celler ved at fremme oxidativt stress, der udløser betændelse og gå på kompromis med hudens barriere, hvilket gør huden celler er mere sårbare over for UV-stråler og frie radikaler.Dette manifesterer sig i form af rynker, slap og kedelig hud.

Over tid, de funktionelle og strukturelle forværring af huden fremstår synligt i form af misfarvning af huden, en kedelig teint, sagging hud, hyperpigmentering, fine linjer og rynker.Til støtte for sund cellefunktion, styrkende kroppen med celle-støtte antioxidanter og anti-glycants er nøglen.

Anti-G-Ox er avanceret formel af naturlige, aktive ingredienser, der skaber et forsvarssystem mod dem, celle-skadelige forhold.

De antioxidante egenskaber af Vitamin C, zink og Kakadu-Blomme hjælpe kroppen med at reducere fri radikal skader.Mens glykering kan ikke stoppes, kan det være bremset.Ingredienser, herunder niacinamid, chrom og biotin støtte sukker stofskifte, forbedring af collagen sundhed.

Ved daglig brug, Anti-G-Ox forbedrer hudens regenerering og kollagen, der understøtter sundhed for en lysere, mere ungdommeligt udseende teint.

Fordel

Hjælper med at reducere skader fra frie radikaler, som hjælper med at støtte selv huden tone og tekstur

Understøtter dannelsen af kollagen, som bidrager til at reducere fine linjer og rynker

Fastholder kollagen sundhed, som understøtter plump, ungdommelig hud

Hjælper med at forbedre og vedligeholde bindevæv sundhed

Understøtter sunde blodsukker, som hjælper med at fremme en stærk, fast hud

Hjælper med at forbedre hudens regenerering

Hjælper med at forbedre hudens hydrering

Hjælper med at forbedre hudens indre struktur og styrke

Hvordan at nyde Tage 1-2 breve om dagen.Må ikke overstige mere end 2 breve dagligt.

Hæld indholdet direkte på tungen for øjeblikkelig optagelse - ELLER - mix indholdet i 250-600 mL vand, og rør rundt.Drik umiddelbart efter opløst.

Anti-G-Okse, der hjælper sukker stofskifte og kan lidt lavere blodsukker, så det anbefales, at personer med stofskiftesygdomme som diabetes rådføre sig med en læge før brug.

Ingredienser

C-Vitamin

Vitamin C er en antioxidant rige super vitamin for hår, hud og negle, da det hjælper i dannelsen og produktionen af kollagen.De antioxidante egenskaber også reducerer dannelsen af frie radikaler, og derved minimere deres aldrende effekter på kroppen.

C-Vitamin er en nødvendig komponent i produktionen af hydroxyproline og hydroxylysine, som begge er afgørende for bindende molekyler, der danner kollagen.Vitamin mål pigmentering, lysner huden og hjælper med at reducere de synlige tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker.C-Vitamin øger dannelsen af elastin, som bliver tykkere, beskytter og heler huden celler.

Biotin

Biotin spiller en vigtig rolle i hudens sundhed.Hud er konstant udsat for barske miljømæssige faktorer, som skader overfladen cellerne og får dem til at dø.Biotin hjælper med at producere og distribuere fedtsyrer i huden, hvilket er afgørende for den konstante produktion af nye hudceller for en sund, skinnende hud.

Biotin har også anti-glykering fordele, som det er nødvendigt for kroppen at behandle glukose og kan hjælpe med at forbedre blod glucose niveauer.

Chrom

Chrom-et vigtigt mineral, der virker i synergi med Biotin for anti-glykering fordele, som de bidrager til at forbedre serum glukose og lipid niveauer.

Chrom spiller en rolle i metabolismen af fedt og kulhydrater via dens indvirkning på insulin.Den mineralske specifikt forbedrer signal-virkningen af insulin, og reducere mængden af sukker, der er tilbage til at cirkulere i blodbanen.Sammen, chrom og biotin kan forbedre glucose bortskaffelse og glykogen syntese.

Curcumin

Curcumin, et lægemiddel stof udvundet fra gurkemeje, nærer huden, giver det en naturlig, ungdommelig glød.Det indeholder potente anti-inflammatoriske og antioxidant egenskaber, der kan bidrage til at øge kroppens forsvar mod oxidativ stress for at forhindre cell skader, øge kollagen deposition og fremmer sårheling.Curcumin også spiller en rolle i forebyggelsen af glykering som det sammensatte hjælper med at regulere blodsukkeret til at støtte glykæmisk kontrol.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Holdbarhed 3years
Feature13 Swisse Bellezza Della Pelle
Feature12 Hyaluronsyre Kollagen
Certificering TGA
Feature6 reducere fri radikal skader
Navn På Afdeling Voksen
Feature1 Beskyttelse Af Hud Komplekse
Feature15 Sundhed, Wellness-Kosten produkter
Indhold 30 * 2g breve
Feature3 Understøtter strålende & energi hud
Tillægsgebyr Enhed Kasser
Feature2 understøtter hudens naturlige modstandskraft
Køn KVINDER
Feature5 anti-glycant ingredienser
Oprindelse Australien Vida Glød
Feature10 sund blodsukker
Feature4 Understøtter lysende & sund teint
Feature14 hudens fasthed og elasticitet
Mærke YourLove
Vægt 0.2
Feature8 reducerer fine linjer og rynker
Feature11 sundt hår, hud og negle
Feature7 støtte selv huden tone og tekstur
Emballage gave indpakning
Feature9 understøtter plump, ungdommelig hud

Relaterede varer