Spil Dead Space (Xbox 360), der anvendes

kr101.55

Videospil

Varebeskrivelse


Historien Dead Space Begynder med det faktum, at uventet Kommunikation med rumskib blev afbrudt "Ishimura."

Sag Usædvanlige, men også til en reel nødsituation Ser det ikke som et problem.Om bord på skibet Isaac Clarke gik, ingeniør, mål Der er en fejl, søg Og derefter fjerne dem.Men det viste sig, at Isak havde ikke møde nogen Et medlem af holdet, selvom hun ikke er forsvundet. "Hun er kun ændret sig lidt-" "Ishimura" at skade de Fremmede Form for liv, som er meget hurtig Udviklet i disse "drivhus" Luksus skib betingelser.Besætning Blev en råvare til en andens sind, fra blind Egen private krigere.OG nu De smalle korridorer passere død, og Bag væggen, der er altid nogen at skrabe.Station Nedsænket i mørket og begyndte at spille med Den nye gæst, men, Isaac har ikke til hensigt At blive middag...

Funktioner: Spil :

Mørk og Безлюдность korridorer gennemblødt Frygt, og på nerverne spille forskellige Uhyggelige lyde, der kun tilføje Atmosfæren i dette rumskib.Du Væk fra levende mennesker vil være alene På en med ukendt trussel imprægneret Horror.

Dead Space Der er markant forskellige fra spil af denne Den genre.Isaac er en almindelig arbejdstager, der Ikke bære en "militær sat", Men det er mere nødvendigt Værktøjer til sådanne tilfælde (fx: Cutter, så og andre uundværlige i Tæt kamp armatur.Også, For at besejre alle Monster, nødt til at skære første Eller skade på enhver krop fra det, Men hvad kroppen-du har brug for At forstå dig selv.

Ethvert våben Eller værktøj, der kan forbedres, Hvilket gør det til det bedste i killer Våben!Som skibet har nogle Skade, så selv med tyngdekraften Der er problemer i nogle steder.Hvis du er i vægtløshed, så Kan bruge speciel til Sådanne tilfælde magnetiske sko, så Således at gå, ikke at være opmærksom Tyngdekraften, loft, og endda vægge.Selv om de fleste ofte sikrere at steam Plads ugyldige.

Tak til Realistisk dead space physics gør Blindt tror på alt, hvad der sker på Skib: hvis alle er omgivet gerne Real, så det er nemt at huske, at Det er bare et spil.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke INGEN

Relaterede varer