LCD-skærm Med Ramme For Asus Zenfone Max Plus (M2) ZB634KL Skærm Touch Digitizer Assembly Zenfone Antal Skud ZB634 KL Skærm

kr185.92

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


Venlig påmindelse : Vær venlig at teste skærmen første gang,skal du ikke installere det direkte!!!

LCD-skærm Med Ramme For Asus Zenfone Max Plus (M2) ZB634KL Skærm Touch Digitizer Assembly For Asus Zenfone Antal Skud ZB634 KL Skærm

Kompatibel Med : For Asus Zenfone Max Plus (M2) ZB634KL For Asus Zenfone Antal Skud ZB634KL

☞☞☞☞☞☞Bemærk : Pls teste det, før du installerer den på din telefon,eller vi vil ikke acceptere, at enhver tvist efter.

Efter du har modtaget varerne,skal du ikke installere skærmen, før du teste det,kan du linke til bundkortet og teste det første at sikre, at det virker perfekt.Hvis du ikke er god til udskiftning af LCD,vil vi foreslå, at du finder en professionel vedligeholdelse person, at erstatte det.

Nedenstående Betingelser Er I Garanti:(brug af video og foto bevis for,at dette er nødvendigt)

(1) .Når du modtager pakken,og pakken var beskadiget.må ikke underskrive pakken.Hvis du har allerede underskrevet, skal du sørge for at give nogle beskadigede billeder af den ydre emballage og elementer. (2) .Du finder varen beskadiget, når du kontrolkanalen pakken.vise tilbage til lcd ' et,har vi et logo i ryggen. (3) .Du kan finde den vare, du ikke arbejder, når du tester,og du ikke har installeret det. (4) .Du får forkerte farver eller modeller. (5) .Du har endnu ikke modtaget varerne efter den effektive leveringstid.

Nedenstående Betingelser, Er Ikke Af Garantien:

(1) .Du har ikke teste de elementer, før du installerer den. (2) .Varen var brudt, men kan du ikke give nogle billeder af den beskadigede ydre emballage. (3) .Ingen arbejds-eller beskadiget på grund af forkert installation. (4) .Du har brugt elementer. (5) .Har du ikke modtaget pakken, fordi du forlod en forkert adresse eller telefonnummer. (6) .Produkt overstiger garanti---3 Måneder.Varer beskadiget på grund af menneskelige grunde, er ikke dækket af garantien.

Venlig Påmindelse:

1. Tillad et lidt farve variation i de forskellige display-indstilling. 2. Check venligst din telefonmodel omhyggeligt for at undgå at købe fejl. 3. Vi har kun et sæt af værktøjer for alle pakker.Hvis du har købt flere skærme, og er nødt til at have flere sæt af værktøjer, bedes notere dette i den rækkefølge, eller send os en e-mail.De værktøjer, der er på de fleste af de samme som antallet af skærme.

Tak for dit køb,Bedste hilsner.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 6.26 inch
Kompatible Mærker Asus
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt model Vi kan tilbyde alle former for reservedele til mobiltelefon
Materiale IPS
Skærm > 3"
Certificering INGEN
Display Opløsning 2160*1080
Model-Nummer For Asus Zenfone Max Plus (M2) ZB634KL / For Asus Zenfone Antal Skud
LCD-Kit Ja
Kvalitet Og Kontrol Testet godt før forsendelse
Mærke OTOZISON
håndtering tid Skibet ud inden for 24.
Pixel 2246*1080
Type LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly
Efter service En efter en efter-service
farve black
Punkt Betingelse Ny
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm

Relaterede varer