Cykel Kæde Keeper Holder Cykel Kæde Holder Praktisk Fleksibel Chain Cleaner Værktøjer til Cykling Cykel Tilbehør

kr16.25

Dele Til Cykler

Varebeskrivelse


Cykel Kæde Keeper Holder Cykel Kæde Holder Praktisk Fleksibel Chain Cleaner Værktøjer til Cykling Cykel Tilbehør

Bullet Punkter: 1、Vigtigt Værktøj: Flyder langs en aksel.Erstatter baghjulet på en cykel til rengøring, transport og vedligeholdelse, fix-kæden i en passende position.Dette er et vigtigt værktøj til rengøring af kæde eller diagnosticering af visse bagskifter problemer.

2、Høj Kompatibilitet: Virker med alle bagskifter og 8 mm kæde.Kompatibel med quick-release og 12 mm gennemgående aksel cykel frames.

3、Praktisk og Fleksibelt: Det gør cyklen til at blive flyttet med hjul fjernet, og bagskifter kan flyttes.

4、Let at Bruge: Bare tag baghjulet af cyklen.Spænd kæden keeper eller dummy hub på frafald.Holder kæden af vejen, når du transporterer eller plagsomme på din cykel.

5、Undgå at Ridse Ramme: Det holder kæden spændt og væk fra rammen og lak.Bruges til at stoppe din kæde fra at få filtret op under transport eller når rengøring af din kæde, undgår sammenfiltring og holder rammen fra ridser.

Funktioner:

1. Let at Bruge: Bare tag baghjulet af cyklen.Fastgør kæden indehaveren eller dummy-hub for at udløse enhed.Ikke tur kæden, når du transporterer eller stramme cykel.

2. Rengøring og Transport: Det kan udskift svinghjulet for cykel reparation eller kæde rengøring.Når du fjerner hjulet for rengøring, opbevaring eller transport, sæt den i hak på bageste højre.

3. Høj Kompatibilitet: Quick release håndtag giver mulighed for hurtig installation og fjernelse.Passer til alle 8mm derailleurs og kæder, der er egnet til billeder med quick-release enhed og 12 mm gennemgående aksel.

Specifikationer:

Materiale: plast, aluminium og rustfrit stål

Vægt: Ca. 24g/71.5 g

Størrelse: som vist

Anvendelse: til alle derailleurs

Packing Liste:

1*Kæden Holder

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale plast, aluminium og rustfrit stål
Anvendelse til alle derailleurs
Model-Nummer Cykel Kæde Keeper Holder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Vægt Approx. 24g/71.5g

Relaterede varer