Rattan Dressing Makeup Spejl Innovative Kunst Dekoration Rundt Spejl Stue, Soveværelse, Badeværelse Væggen Hænger Makeup Spejl

kr93.67

Home Decor

Varebeskrivelse


Rattan Dressing Makeup Spejl Innovative Kunst Dekoration Rundt Spejl Stue, Soveværelse, Badeværelse Væggen Hænger Makeup Spejl

Funktioner:

1、Gældende For: Velegnet til alle bordplader, det er meget velegnet til din indretning, der gør dit liv mere strålende og bekvemt for dit liv.Uanset om det er dit tøj eller barbering, det er den bedste service for dig.Kombinationen af naturlige elementer, som gør livet at vende tilbage til naturen og stilheden.

2、Overlegen Materiale: Sølv spejl, klar og naturlig afbildning, ikke let at oxidere, er ikke let at rust, rattan design, smagløs, stærk, ikke let til skade.

3、pladsbesparende Og Smukt: Hænge det på væggen uden at optage din position og giver projektion tjenester.High-definition sølv spejl gør billedet klarere og lettere at bruge, lysende din skønhed.

4、Glas, Spejl: Float glas, spejl, billede, glat og ikke deformeres.Være opmærksom på, om glasset er beskadiget under installationen, og gør ikke ondt i huden.

5、100% Service, Garanti: Hvis du har nogen utilfredshed eller er i tvivl om vores produkter, bedes du kontakte kundeservice så hurtigt som muligt, vil vi give dig den bedste service for at sikre din 100% tilfredshed.

Parameter:

Navn: Nordisk Væggen Hænger Makeup Spejl

Materiale: Flettede + Glas

Størrelse (Ca.):

S: Diameter: 28cm/11.02 i; Spejl: 11cm/4.33 i

L: diameter: 40cm / 15.75 i; spejl: 20cm / 7.87 i.

Packing liste:

1*Væg spejl

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Glas
Model-Nummer Makeup Spejl
Form Kompakt

Relaterede varer