HX Nyeste Populære Cane Corso Dog 3D-Print Mode Hoodie Mænd Kvinder Harajuku Sweatshirt Zip-Pullover, Casual Jakke Drop Shipping

kr99.88

Mænds Tøj

Varebeskrivelse


Velkommen til min shop Vores service: 1. Vi tilbyder høj kvalitet. 2. Du vil købe direkte fra kina med en fabrik. 3. vi kan drop shipping og design nyeste stil for dig. 4. Hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris! 5. Sørg for at dit navn, adresse, postnummer, osv., korrekte og fuldstændige. 6. lad os få tid til at tale med dig, må du ikke åbne tvist først.Om farve, forskelle: 1. På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærmen indstillinger, farver viste ikke kan være 100% det samme med de faktiske elementer.Håber, at de forstod det godt.Tak!STØRRELSE:

1. Vores produkt er Asian Størrelse !Ikke OS/Euro-Størrelsen !!Vælg Venligst 1-2 Større Størrelse!Tak for din støtte og ønsker dig et behageligt online shopping.

Materiale Bemærk: Alle vores produkter er lavet af Polyester og Spandex,(90%Polyester,10%Spandex).Ikke bomuld.så jeg håber, du kan forstå.

Mønster Bemærk: billedet er trykt på begge sider, Typisk den tilbage, er den samme som den forreste.Det indre af produktet er hvid.

DIY: Vi accepterer også DIY til at tilpasse stilen, så tøv ikke med at kontakte os(klik på linket: ),Tak.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Style 2 Efteråret træningsdragt
Materiale Spandex
Lukning Type INGEN
Style 1 Unisex jogging sportstøj
Tøj Længde Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Stil Casual
Aftagelig Del INGEN
Hætteklædte No
Krave O-Hals
Tykkelse STANDARD
Type Almindelig
Ærme Stil Almindelig
Mønster Type Udskriv
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer