Børn Drenge Shirts 2020 Efteråret Lange Ærmer lille Barn-Shirts Til Drenge Bomuld Britisk Stil Drengen Topper Herre, Børn Shirts 2-8 Y

kr100.12

Drengenes Tøj

Varebeskrivelse


Brand Baggrund

KIWORLDS er kombineret af børn og verden, som blev bygget af Hilarie Tsao.

Hun var en ung mor, og hun elskede sine børn meget, men én ting gjorde hende forvirret,at hun fandt det var ikke nemt at vælge en passende tøj til sine børn, lav pris, men af lav kvalitet, høj kvalitet, men ekstravagante pris, og i mellemtiden børn voksede meget hurtigt, og tøjet blev mindre meget snart.

Så hun besluttede at bygge et brand, som var af god kvalitet, barnlig, men med en rimelig&overkommelig pris.Hun forventede at hjælpe unge mødre til at bringe en komfortabel børn verden for deres børn.

Produkt Foto, Navn:børn Børn Shirts Størrelse: 90cm-140 cm Tykkelse: Moderat Model:børn Børn Shirts 337 henvises til skemaet ved children ' s højde, og ignorere alle Kinesiske størrelse, hvis vises på tøj.

Om Feedback:

1. Når du er tilfreds med vores produkter og services, din positive feedback med 5 stjerner vil være meget værdsat, som er en stor tilskynde til os.

2. Når du har nogen bekymringer eller spørgsmål, bedes du velkommen til at informere os, før du forlader negativ feedback, hvilket er meget vigtigt for os at løse problemet, og foretage forbedringer i overensstemmelse hermed.

Om forsendelse:

1. Forberedelse Tid: 1-7 arbejdsdage er nødvendigt for at forberede din ordre, ifølge mange ordrer hver dag.

2. Shipping SKAL matche den adresse i din bestilling.

3.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 40 dage efter betalingen, bedes du kontakte os, og så vil vi spore forsendelsen og komme tilbage til dig, ASAP.

4. Køber har selv ansvaret for alle told gebyrer, kurtage, told& afgifter for import i dit land, og disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

5.Forsendelse omkostninger inkluderer IKKE eventuelle ekstra gebyr, der er nævnt ovenfor, og vil ikke blive refunderet, når forsendelsen nægtede.

Om At Vende Tilbage:

Hvis det produkt du har købt har problemet, kan du returnere eller ombytte dine varer inden for 60 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

1. De elementer, der modtages bør være inden for 60 dage fra den leverede dato.

2. De elementer, der modtages bør være ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Navn På Afdeling Børn
Børn Shirts børne tøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer KS337
Element Type Skjorter
Mærke KIWORLDS
Stof Type Klædes
Mønster Type Solid
Ærme Længde(cm) Fuld
Tøj Længde Almindelig
Køn DRENGE
Stil Mode
Materiale Bomuld
Krave Turn-down Krave
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse

Relaterede varer