2018 Kvindelige Trusser, Underbukser Med Silikone Dildoer Skeden Anal Plug Anus Plug Shorts Bukser, Knickers Håndsex Bdsm Sex Legetøj

kr71.90

Sex Legetøj

Varebeskrivelse


Detaljeret Produktbeskrivelse 2017 Kvindelige Trusser, Underbukser Med Silikone Dildoer Skeden Anal Plug Anus Plug Shorts Bukser, Knickers Håndsex Bdsm Sex Legetøj..

materiale:lavet af silica gel.

størrelse:dildo diameter ca 3,5 cm, længde:ca 9 cm

De bukser passer talje:73cm-84cm

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:)

Bemærk: varer størrelse for målemetoder, måleudstyr og så på den anden vil have en lille fejl, som regel + - 1 mm fejl er normal, ikke hører til det problem med kvaliteten, eller ikke er indført

Vores stræben, er kvalitet og troværdighed, hvert produkt forud for udstedelse, vil vi igen prøve, om de er kvalificerede, vi accepterer ikke returnerer, bedes du forstår, tak!Jeg tror, når du har modtaget de varer, vil forstå vores engagement.

Vi tilbyder små engros, engros pris, der er billigere, bedes du sende en e-mail til mig, vil jeg være i stand til at give engros prisliste.

vi har vores egen ingeniør inden for produktion og moderne design til læder andstainless stål fremstilling.vi kan acceptere en OEM orden eller lave en ny produktion for dine designs.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Sjofelt Billede No
Størrelse free size
Model-Nummer Ny
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Silikone
Mærke HF Flyve Tiger
Seksuelt Suggestive No
Element Type Dildoer

Relaterede varer