Kademan Luksus Ur til Mænd i Rustfrit Stål, Helt Mekanisk Sport Mænds Ure Vandtæt Ur Kalender Relogio Masculino K9076

kr136.41

Mænds Ure

Varebeskrivelse


Om Forsendelse

- international levering. (Undtagen for nogle lande og APO / FPO)- varen vil blive afsendt som modtaget betaling (undtagen weekender og helligdage)- Vi har altid brug e-Pakke forsendelse måde. - normalt tager 7 til 45 arbejdsdage på verdensplan, afhængigt af din destination.Forventet leveringstid:

Retur&Refusion

- hvis pakken er gået tabt under forsendelsen,vil vi være ansvarlige for det, og give dig en fuld refusion.- Bedes du kontakte vores Customer Service Manager, før du åbner tvist.Vi lover at give dig en tilfreds løsning til sidst.- hvis du har modtaget defekte varer,ved hel eller delvis refusion.- hvis du ikke kan lide de elementer, du har modtaget, og ønsker at returnere den,skal du ikke bruge det,holde oprindelige pakke.- Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.

Om Garanti

- Vi vil gennemteste og omhyggeligt pakke og sende tracking nummer.- Alle varer er helt nye, og går kvalitet ind.- Alle elementer er i god stand, inden de bliver afsendt.- 12 måneder garanti for defekte varer. (Ikke herunder varer, der er beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen)- at sikre, at de nye varer og forsendelse i god stand.- Hvis den vare modtaget, er defekt, bedes du kontakte os via e-mail og beskriv skader med det billede eller en vedio.Venligst svar inden for 2 dage efter modtagelse af eventuelle skader.Men vi vil ikke acceptere, at erstatning for anvendelse eller beskadigelse af genstande.- Tillade en mindre farveforskel på grund af kamera eller miljø.Vi vil informere dig inden for 2 hverdage efter modtagelse.Tilbagebetaling kun, hvis udskiftning ikke er til rådighed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Dial Diameter 50mm
Sag Form RUNDE
Bokse & Sager Materiale Papir
Stil Fashion & Casual
Funktion lysende hænder
Bevægelse Dual Display
Mærke KADEMAN
Vægt 184g
Bånd Bredde 24mm
Lås Type Armbånd Clasp
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Model-Nummer K9076
Certificering CE
Bandet Længde 26cm
Sagen Tykkelse 16mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sag Materiale Rustfrit Stål
Vandtæthed Dybde 3Bar
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Skive Vindue Materiale Type Hardlex

Relaterede varer