10 STK Microfiber Bil Rengøring Håndklæde Bil Motorcykel Vask Glas Husholdning, Rengøring Lille Håndklæde

kr32.63

misc

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1.Lavet af høj kvalitet microfiber, det er blødt og stærkt sugende, hvilket gør du føler mere comfortable2.Det kan bruges som en bil rengøring håndklæde, window rengøring af glas håndklæde, bil tørt håndklæde, automatisk polering håndklæde krat, det er egnet til vask, som er i overensstemmelse, afvoksning.3.Den kan bruges flere gange velegnet til at skrubbe TV, computere, bordplader, biler, osv.4.Let og lille, den er let at bære, og vil ikke ridse metal af bilen.

Parametre:

Vægt: ca 10g / pieceSize: omkring 30 cm*30cm/11.81*11.81 i

Liste:

Bil vådservietter*10

Bemærk: · lad på 0,5-1cm fejl på grund af manuel måling · Varen farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme Velkommen dropshipping ordre, vil vi ikke skjule salgsfremmende materialer.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.phyto.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER UDSKIFTE dele MED EN Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.phyto.dk!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke NENFIX
Item Længde 30cm
Tyles Bil Lille Håndklæde
Element Vægt 125g
Item Højde 1cm
Dropshipping Ja
Element Type Svampe, Klude, & Børster
Item Bredde 30cm
Specielle Funktioner Rengøring Håndklæde
Materiale Type Superfine fibre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Emne Diameter 30cm

Relaterede varer