30inch Kinky Krøllet Paryk Peruvianske Hår Pandebånd Paryk Til Kvinder menneskehår Hovedbøjle Parykker Pre Plukkede Italien Kinky Parykker, Remy Hår

kr205.64

misc

Varebeskrivelse


28inch Kinky Krøllet Paryk Peruvianske Hår Pandebånd Paryk Til Kvinder menneskehår Hovedbøjle Parykker Pre Plukkede Italien Kinky Parykker, Remy Hår

Spørgsmål 1: Hvorfor er mit hår forlængelse få filtret?

1. Dit hår kan virvaret på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand, klor, og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.

2. Sørg for at vask & tilstand dit hår mindst en gang om ugen.Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.Spørgsmål 2: Hvorfor er mit hår bliver kaste?

1. Brug ikke kam til at børste krøllet hår, som bare kører med fingrene forsigtigt; brug bred tand for lige eller body wave stil.

2. Efter vask pls sygeplejerske håret med nogle hår olie, så håret vil blive silke og blød.Spørgsmål 3: Kan de blive rettet, krøllet?

A: Brug en flad jern/mere lige eller tang, pls ikke overstige 150C, selv når de er monteret, men som med dit eget hår, brug aldrig varmt værktøjer for ofte, og pls ikke gøre det for ofte, eller håret bliver let at få tørt og filtret.Spørgsmål 4: Hvilken type af hår pleje produkter skal jeg bruge?

1. Brug en god kvalitet shampoo og conditioner, konditionering dit hår er meget vigtigt at holde det blødt og medgørligt, så du kan bruge orlov i balsam.

2. Kan bruge produkter som gel og hårspray for at holde den krølle på plads, men sørg for at vaske dit hår og ikke forlade i disse produkter i for lang tid.Spørgsmål 5: Er der nogen, der er tilpasset skat?

A: Normalt vil vi sætte en lav pris på fakturaen, for at undgå skik skat, men på grund af forskellig politik i de forskellige lande, kan der være nogle specielle skat, der er ikke taget i betragtning i prisen og skal betales af køber, kan du efterlade en besked, når du placerer ordre om, hvor meget du vil have os til at sætte på fakturaen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Grundmaterialet Schweiziske Blonder
Materiale Kvalitet Remy Hår
Hætte Størrelse Gennemsnitlige Størrelse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tekstur Kinky Curly
Mærke Fabeauty
Kan Blive Permanentet Ja
Materiale Remy Human Hair
Made Metode Half Machine Made & Halvdel Hånd Bundet
Velegnet Døende Farve Alle Farver
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår

Relaterede varer