Gratis forsendelse OEM-carbon clincher fælge 38mm 25mm bred full carbon fælge til landevejscykel basalt bremse overflade

kr800.37

Dele Til Cykler

Varebeskrivelse


Fælge

Materiale: Toray T700SC fuld carbon fiber

Overfladen Væve: 3k/ud/12k

Model: ABR38C rim

Finish: mat/blank;

Profil: clincher

rim bredde: 25mm

rim deepth: 38mm

Max dæktryk: 120psi

Øvelser: 16-32

Produkt garanti

1 år

SPEC.

ERD: 562mm

Montering Hold Dia. : 7.5 mm/8.0 mm

Eger hul Diameter. 4,5 mm/2,5 mm

Ventilen hul Dia. 6.5 mm/8.5 mm

Fladhed

Roundess

Antal Talte Spænding > 300kg

Ultimative Styrke > 100kg

Torsion Styrke > 50kg

Total vægt

440g ±15g

Afsnit af fælgen

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi er ikke ansvarlig for varer, der var beslaglagt af din lokale skikke.Vi kan ikke kontrollere nogen mulighed for eller ret i, at told-holder.Hvis din told-hold dine produkter og ikke sende tilbage til dig for nogen årsag, regel eller en politik, vil vi ikke refundere og er ikke ansvarlig for en sådan sag.

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse.Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måde:Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

Produkt kvalitet, behandling program:

a) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende forsendelses omkostninger

b) Hvis den varer (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke har planer om at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmode om at du kontakter os via e-mail eller vores trade manager:Kabine, umiddelbart INDEN denne forlod negativ eller neutral feedback, Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.Vi tilbyder 7/24 service.Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål om mine produkter.Din henvendelse vil blive besvaret inden for 12 timer.Ønsker du have en god shopping oplevelse her!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 700c
Model-Nummer AX-38C-23-Rim
Bremsesystem V-Bremse
Efterbehandling 3K/UD/12K (Mat/Blank)
Talte Hul 24-30H
Mærke Fiberin
Relevant Cykel Road Cykler
Hjul Materiale carbon

Relaterede varer